06 August 2013

FOUR DAYS & BRNO WITH MELL

Ahojte bobánci!
Určitě jste z fotek na instagramu a předchozího článku zaregistrovali, že opět trávím nějaký čas s Mell. Výlet do Brna jsme měly už naplánovaný předtím, ale to že přijede k nám na chalupu o dva dny dříve byla taková rychloakce.
Přijela už v sobotu dopoledne i s maminkou. Jéminánku. Naše mamky si pěkně poklábosily. Probraly naše (teda spíše moje) problémy horem dolem a zjistily že máme stejně staré sestry (no dobře, má je o deset dní mladší jak sestra Mell).
Celý víkend bylo neskutečné vedro, tak jsme jen tak lenošily v posteli u seriálu a dávaly si pěkně do nosu. Však jste viděli na instagramu.

Nejlepší snídaně v přírodě- ovesná chai kaše, borůvky, musli od Jordan´s a PB

No a v pondělí hurá do Brna....
Vlak nám jel něco po sedmé hodině, kdy naštěstí nebylo až takové vedro. Samozřejmě jsme se na takovouto cestu hodily do gala a vybavily se parádní snídaní- toasty s arašídovým a 7mi oříškovým máslem a jogurtem. Cesta ubíhala poměrně rychle a sotva jsme vystoupily z vlaku, zaútočily jsme na stánek s kávou a následně zamířily na Vaňkovku.
 
Řeknu vám, dva maniaci a úchylci do mističek a podobných věciček spolu v jednom obchodě opravdu není dobrý nápad. Nevěděly jsme kam skočit dřív a neustále nějakou věc braly a znovu vracely do regálu. Ale nebojte, samozřejmě že jsme nějaké to nádobíčko pokoupily a oděv taktéž.
 
Zmrzlinka na posilnění před Olympií 



Následovala cesta do Olympie přervaným autobusem. Ale ukořistily jsme místo na sezení! Jsme dobré. A že neuhádnete, na jaký obchod jsme zaútočily jako první? Ano! Marks&Spencer. Má peněženka hezky zaplakala a pokud pojedu s rodiči v blízké době znovu do Brna, tak zapláče ještě víc. Opět jsme prochodily několik obchodů a zamířily na výborný oběd do Charlie´s Street.

 Vykoupila bych to tam <3 / Zlatíčko Mell pózuje před naším palácem 
Hrstková polévka/ Kuřecí špalíčky v jogurtovém dipu, salát a opečené toasty

Abychom se dostaly do Ikei, musely jsme se vrátit zpět na Vaňkovku a pak zase nasednout na bus co směřoval k Avionu. Už v té době mé ruce umíraly bolestí od těžkých tašek! Ale všichni přeci rádi posilujeme, tak není nic lepšího než si pořádně naložit nějakou tu zátěž právě v Ikei. A to i když to je třeba jen nějaká drobnůstka a povlečení pro sestru do pokoje.

Z Ikei jsme zamířily na náměstí, kde jsme narychlo prolétly Tally Weijl a Tezenis. Chtěly jsme ještě navštívit Alfa pasáž a obchody se zdravou výživou v okolí, ale čas nás neúprosně tlačil a my jsme se ještě chtěly vrátit na Vaňkovku pro jednu opomenutou věc.  

Byl to teda pěkný fofr, protože jsme se bály, že nestihneme vlak domů. Ale vše dopadlo dobře a my si ještě stihly koupit i večeři. Ta ovšem byla oproti skvostnému obědu jak pro chudé studentky. Počkat, však to my vlastně jsme. Takže ve vlaku jsme hezky povečeřely, nasmály se u dělání vylomenin a po příchodu domů úlevně ulehly s bolavýma nohama k seriálu.
Unavené nákupní maniačky ve vlaku/ Západ slunce při cestě domů

Moc jsem si tyto čtyři dny s Mell užila. Pomohla mi ve spoustě věcí, ujasnila jsem si díky ní s mamkou některé věci  a nasmála se tolik, až mě dnes bolí koutky.  Je to moje zlato a velká inspirace.

Takže ještě jednou díky bobane, máš to u mě a jsi u nás kdykoli vítána :)

  Malá ochutnávka na co se můžete těšit v dalším článku

14 komentářů:

  1. :) Jé vy jste byly v Brně? :) škoda že jsme se nepotkaly :D Jo to že musíš z olympie zpět do vankovky a teprv pak do Ikee na na nic.. ;) Těším se na obsah těch tašek :P

    ReplyDelete
  2. Tak to jste si skvěle užily koukám :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To rozhodně! Už se těším co zas někdy podniknem :)

      Delete
  3. jsem taky hrozný blázen do mističek :D nejradši bych měla všechny různých velikostí:)
    v Marks spencer bych mohla nakupovat neustále, samozřejmě v oddělení jídla :D v Anglii jsem tam byla furt, třeba i jen tak se kouknout :D
    vypadáte obě moc sympaticky :) mell má krásné šaty :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oddělení jídla v M&S je moje smrt :D
      Děkujeme moc :) Akorát pokud můžu podotknout, šatky jsou moje :)

      Delete
    2. No jo, ale taky si mohla říct, že si mám nejake vzít!! :D

      Delete
  4. ooo, tolik tašek! já chci taky! :D

    ReplyDelete
  5. Vidím, že jste měly parádní výlet! :))
    A Mell má úžasné šatky.

    ReplyDelete
  6. Zajímavý že jsem vás nepotkala , já v Olympii prakticki bydlím :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Co víš, třeba jsme se potkaly a ani o tom nevíme. Byly jsme tam po 12 hodině :)

      Delete
  7. je to super, že jste si to spolu takhle užily :)) M&S je prostě nejlepší no :D, taky tam vždycky dost utratím O:)

    ReplyDelete
  8. Mell v těch šatech vypadá moc dobře. :)
    Je hezký, že jste si tak sedly.. i vaše mamky. Celkem kruťárna. :D

    ReplyDelete

Jsem ráda za každý komentář, ale vážení anonymové- zamyslete se a pak teprve pište. Nebo buďte alespoň odvážní a podepište se.