14 August 2013

DON'T LOOSE YOUR HEAD

Ahojte bobánci!

Nevím jestli jste to postřehli, ale u Mell na Asku se strhla obrovská lavina s hnusnými dotazy a připomínkami jak k její osobě, tak i blogu. Opravdu to nechápu. Jak může být někdo tak hnusný a závistivý? A ještě ke všemu tak velice odvážný, že se ani nepodepíše. Grr, to mě zase mělo co nakopnout.
Sice se i pár "odvážlivců" něco uráčilo napsat i mě, ale nebylo to tak hrozné. Kdybych mohla, tak všchny ty individua co napsali Mell si najdu a hezky si to s nimi vyříkám. Ale neznám je, že...
Takže drazí anonymové, pokud se vám něco nelíbí, nechoďte na takové stránky, nečtěte si přípěvky, nedívejte se na fotky a už vůbec nekomentujte pokud se neuráčíte odhalit svou totožnost. TEČKA!

Teď už zase trochu příjemněji.
Včera měla kamarádka narozeniny, tak jsem ji vytáhla na kafíčko. Jako obvykle jsem si dala úžasné Chai Masala Latte. My god! V životě asi nebudu pít nic jiného.
Mimo jiné mi nakázala, že ji nemám dávat žádný dárek, ale jsem tvrdohlavá, tak sem jí darovala pravé homemade arašídové máslíčko. Kdybyste viděli jak se jí rozzářily oči když ho viděla.

Vidíte tu úžasnou pěnu? OMNOMNOM! :)

Večer jsem si na odreagování pustila Já padouch 2. Děsná prkotina, ale hodně jsem se nasmála. Ti Mimoňové jsou děsně roztomilí a nemotorní. Taky bych takové doma chtěla.

A konečně jsem viděla nějaké další fotky z focení! Páni! Úplně mi spadla čelist když jsem je viděla! Všem nám to moc slušelo (no jo, samochvála smrdí) a fotky se dle mého povedly. Že bych jich sem pár přidala? Uvidíme :)

A aby se neřeklo, tak je teď na řadě i trochu toho foodporna v mém podání

Máte doma přebytek cuket a nevíte jak se jich zbavit? No problemo! Upečte si skvělou buchtu jako já a problém vyřešen.


Už dlouho jsem měla chuť na špagety. Tyto jsou  kozím sýrem, pečenými rajčaty a cuketovými linguine. Kombinaci cukety a rajčat bych mohla jíst pořád, protože je to opravdu dokonalost.

No co jsem říkala? Tentokrát obohaceno ještě o avokádo (má další láska) a edamame. Skvělá kombinace, kterou opravdu musíte vyzkoušet.

Tak toto není zrovna pravé foodporn, ale nepřipomíná vám toto rajče takovou tu dýni z pohádky co se proměnila na kočár? Ale nesmějte se, protože mě opravdu tak připadá :D

Jedna starší fotka, ale moc dobrá snídaně- borůvkový jogurt s banánem a domácí PB granolou, maminčina tvarohová buchta. Jo, vůbec se nemám špatně :D

Tak to je asi vše co mám na srdci a jdu si s klidem dát nějakou dobrou snídani a vy udělejte to samé.
Maggie :)

11 komentářů:

  1. Ti anonymové jsou hrozní, do pekla s nimi. Nechápu, o co takovým lidem jde...no nic, stále jsou tu čtenáři (třeba jako jááá :D), kteří vás a vaše blogy mají rádi, takže tak :)

    Rajčata takového tvaru máme taky a s tou dýní, která se promění v kočár, jsou si opravdu podobné! :D Recept na cuketovou buchtu žalostně potřebuju,rostou mi jako o závod a já nevím, co s nimi, jím je každý den. Všechno ostatní vypadá taky skvěle, ale nejkrásnější jste vy v bílém, opravdu povedené!

    ReplyDelete
  2. To jsi vystihla přesně s tím když na takovou stránku najedou že se na ni nemají koukat ale oni stejně budou čumět, podle mě to jsou zamindrákovaný holky co nejsou schopné se ke zdravé výživě nebo cvičení dokopat, proto Mell závidí že je tak šikovná a pěkná, njn lidi jsou hyeny! nejlepší je se podepsat anonymě, to jsou mi odvážlivci, ach jo...:-/
    Jinak ti musím povědět že fotky z focení sem dát musíš! :-D jsem zvědavá a to je hroznej zlozvyk! ;-)
    Bože to jídlo! taky už mám chuť na špagety :-D :-P

    ReplyDelete
  3. Prostě debilové! :( Jako fajn, do mě klidně, ale do tebe? proč??! :/ Jinak edamame chutí že? :D :P

    ReplyDelete
  4. Já si hlavně myslím, že by se měl ask zrušit.. strašně lidí se do sebe pouští a už asi dva lidi si kvuli tomu vzali život. Nevim no, jsou to sobci ty lidi :(

    ReplyDelete
  5. Chceme dalsi fotky z foceni !!!! :-P a taky recept na cuketovou buchtu prosiiim :-*

    ReplyDelete
  6. Překrásné jídlo'
    Receptík na cuketovou buchétku bude? :P
    A na fotce ti to moc sekne. ;)

    ReplyDelete
  7. fotky z focení! now!

    ty špagety vypadají naprosto skvěle! :) (slina ukápla))

    ReplyDelete
  8. Jsi moc krásná. Tvarohová buchta je parádní, přesně takovou dělá babička a je skvělá :)

    ReplyDelete
  9. Na netu totiž může být borec každej, ale na ulici by sklopili hlavu a šoupali nohama. :)

    ReplyDelete

Jsem ráda za každý komentář, ale vážení anonymové- zamyslete se a pak teprve pište. Nebo buďte alespoň odvážní a podepište se.