20 November 2013

Dear parents (Santa) aneb vánoční wishlist

Buenas noches mis amigos!

Jelikož stále nevím, co za článek bych chtěla přidat, podělím se s vámi  o můj wishlist k Vánocům, který můj moderní Ježíšek dostal v elektronické zprávě na  fejsbuček :)
Enjoy it!


Milý Ježíšku!

Z minulého roku si jistě pamatuješ, jak velice nenáročné dítě jsem. A proto ti dám typ hned tady na začátku- kup mi tyto zkrášlovací věcičky a možná ulovím nějakého bohatého mládence (doufám že jsi se nad tou představou zasmál stejně jako já).




Už je to nějaký ten pátek co neplavu. Ale vztah k vodě stále mám a tak si to kompenzuju rácháním se ve sprše. Výhodou je, že když vylezu ze sprchy, alespoň krásně voním. Originál source dokonce vyrábí mou oblíbenou vůni- mango!
A abych nevoněla jen já, ale i mé vlasy, tak šetrný šampon Alverde bez silikonů by se docela hodil. Ibišek a aloe vera prý mají dobrý vliv na vlasy.
No a když už jsem teda ty vlasy umyla, tak bych je mohla i učesat, že. Doma už jeden Tangle treter mám, ale určitě bych upotřebila i další ve zmenšené verzi, kterou bych sebou mohla nosit všude.
Jistě víš, že ženu určitě potěší parfém. A já nejsem vyjímkou. Roxy parfémek mám doma jako tester a zamilovala jsem se do něj. Ale i Calvin Klein je má oblíbená vůně.



Ach! Má platonická láska Nik (Nikon D3200). Má cenu ti vůbec k němu něco říkat?
No jo, nojo. Nový batoh ještě nejspíš nepotřebuju, protože ten můj není až v tak dezolátním stavu, ale ty kytičky! Prostě och!
Mohl bys mi sehnat pytlík přírodních arašídů, abych si i nadále mohla dělat to nejlepší arašídové máslo?
Mám vůbec k té lavičce něco říkat? Maminka stále nechápe, že bych se neopírala o zeď, ale tam kde jsou „ručky“ by byl polštář a hezky bych se natáhla na délku.
Mé hodinky utrpěly pár vad na kráse, když je pan zlatník oživoval. Nejsou nutností, ale tyto jsou hezké.
Minulý rok jsi mne velice zaskočil a potěšil s notebookem. Je opravdu skvělý a ultra lehký, že bych ho mohla nosit kamkoli. Ale bohužel není v čem. A řekni, není tento obal dokonalý?
He he, úchylák našel novou miskovou oběť. A ještě když k tomu Mixit přidá svoje müsli a lžičku… ?

Už sis myslel že končíme? Nee, kdepak! Říkala jsem přeci že jsem velice nenáročná :D


Nejspíš tě potěším, když řeknu, že první dvě věci jsou pro mě naprosto postradatelné. Košile a nátělník tady prostě jsou jen tak na ozdobu, aby se ty další věci necítily tak osamoceně.
Má další platonická láska jménem botky Nike. Víš co je hrozné? Pořád nevím v jaké barvě by se mi líbily! :D
No, nátělníky přejdeme a vrhneme se k sukni. Ty nosím v létě/na podzim více než kalhoty a tato je překrásná.

Mám ještě spousty dalších přání, ale ty  se nedají nikde sehnat. Jako například abychom se u vánočního stromečku scházely v co nejvyšším počtu ještě mnoho let, ať nám zdraví slouží jak nejlépe to jen jde, ať se nadále všichni máme rádi a mnoho mnoho dalších takových přání, na kterých musíme pracovat společně.

Závěrem bych ti můj milý Ježíšku chtěla poděkovat, že jsi mě obdařil tak skvělou rodinou. Až poslední dva roky si začínám uvědomovat, jaké poklady se v nich nachází a že jsou to nejcennější a nejlepší co mám.









Maggie 

11 komentářů:

  1. Krasny zaver :-) prece jen ty nejvetsi dary si nikdy nekoupime a ani nemusime protoze jsou vsude kolem nas <3 vkus mas hodne dobry :-P protoze mnoho veci bych rada objevila i ja :-D :-D :-D

    ReplyDelete
  2. Přesně tenhle leopardí tangle teezer i Pana Nikona mám a oboje můžu jen a jen doporučit :)
    No a růžové Nike, Mixit s mističkou nebo ta sukně, to je taky láska na první pohled:D

    ReplyDelete
  3. Páni tolik super věcí...mohl by přinest všechny,co? :D
    Já bych si vybrala ten batoh, je úplně krásnej !!

    ReplyDelete
  4. Wishlist je to moc hezký, přála bych si vesměs podobné věci :) Budu ti držet palce, abys dostala všechno, co chceš :) I když poslední dva odstavce jsou nejkrásnější :)

    ReplyDelete
  5. Wishlist je udělaný moc pěkně :) ty boty se teď rozjely a tyto jsou parádní ! :)
    Košile jsou fajn a ten sprcháč veganský je nej ! <3
    Foťák je také můj sen .. už hodně dlouho :)

    ReplyDelete
  6. hodně věcí máme společné, třeba ty arašídy, botky i foťák. Ale já se spokojím s obyčejnějším :D
    a závěr, ten je dokonalý!:)

    ReplyDelete
  7. Ty jo, ta mistička od mixitu je dokonalá.. Asi si jí taky napíšu na můj seznam :)) A tedy sprcháče Original source (ty dva druhy, co máme u nás v DM :D) voní skvěle, a to mango na tom nebude jinak.. Jen tedy jsem v nějaké veganské skupině na fb o nich četla něco nehezkého, ale už vůbec nevím, co to bylo a jestli je to vůbec pravda..

    ReplyDelete
  8. Haha, můj wishlist je tedy podstatně kratší:D

    ReplyDelete
  9. Haha, nikon!Máme stejné přání:-)

    ReplyDelete
  10. Originál source je boží! Mám ten růžovej sprcháč, co voní tak, že ho mám chuť sníst. :D
    Vánoce nemám moc ráda, ani nemám nějaká velká přání.. Mně by stačil nový tyčový mixér a budu spokojená. :D

    ReplyDelete

Jsem ráda za každý komentář, ale vážení anonymové- zamyslete se a pak teprve pište. Nebo buďte alespoň odvážní a podepište se.