05 October 2013

Tips to buy IV.

Konečně víkend. Mám všeho plné kecky. Nejradši bych nic nedělala, jen ležela s miskou dobré zmrzliny u televize a sledovala seriály. Ale ani to kvůli té hrozné škole nemůžu. Grrrr....

Ale dnes tady nebudeme kecat co nového u Maggie ve Wonderlandu, ale o tom, co že si to zase nasyslila za věcičky do zásoby a co zapomněla dát do minulého článku.

Ano, stále vám budu dlužit jetě jeden Brněnský haul :)

Jakmile jsem mochyni uviděla, musela jsem ji vzít. Velice mě zajímalo, jakou bude mít chuť. Je trošku kyselá, ale to se dá přežít. Zatím jsem ji přidala maximálně do jogurtu k müsli, tak uvidíme co s ní provedu dál.

Agar jsem kupovala s tím, že ho využiji na lemon curd. Nestalo se tak, protože jsem našla recept, kde nebyl potřeba. Ale věřím, že pro něj najdu upotřebení



Dnešní úlovek- čokoládový dezert. Kupovala jsem ho s tím, že udělám takové pohárky s piškoty a malinami. Na mě trochu moc sladké, tak uvidíme co řekne sestra s přítelem.
Choceňské čokoládové máslo jsem vzala z nouze, protože nebyla Milka Philadelphie. Můj verdykt- Už nikdy více! Vůbec mi nejede. Připomíná mi tak trochu termix a ten zrovna v lásce nemám.

Kdysi dávno jsem v Makru narazila na toto mléko bez laktózy. Za mnoho peněz málo muziky. Překvapilo mě, jak je sladké, ale chutnalo mi. Ovšem za tak děsnou cenu už ho dlouho nekoupím.
Do hodin semináře psychologie si můžem nosit hrníček a jelikož jsem kávový typ, koupila jsem si capuccino v "sáčku". Skvěle slouží a já mám o něco lepší den.
Sojový provamel mě také moc neuchvátil. Ne že bych pro něj nenašla využití, ale jsem zvyklá chodit do lednice a mléko upíjet jen tak z krabice, ale toto kdybych udělala u tohoto mléka, asi bych ho vyprskla. Samotné mi vůbec nechutnalo, ale do kaše či kávy bylo dobré.

 Krásná zásobička arašídů na výrobu másla. Miluju tuto zavařovačku z ikei a ještě více ten obsah, ze kterého se dělá ta nejlepší věc ♥ Objevila jsem totiž obchod s oříšky, kde kilo arašídů výjde na cca 100,- a to je vcelku slušná cena.

 Jogurty ze Sparu doslazované stévií. Varianta bez müsli i s müsli mi velice chutnala. U té s müsli jsem čekala takové rozbředlé kousky, ale když mi začaly křupat mezi zuby kousky ožíšků, byla jsem velmi mile překvapená.


 Přiznávám, že kdyby tato pomazánka neležela v oddělení slev, asi bych si jí nevšimla. A to by byla škoda. Je opravdu moc dobrá a to obzvláště na celozrnném pečivu s kopou zeleniny. Nomnom <3



A nakonec mé dva dnešní úlovky.
U Monči jsem četla o kávě s vůní pekanového koláče. Když jsem přišla dnes k nám do krámku, valila jsem oči, co že to za všechny příchutě mají. Bylo hrozné dilema vybrat (belgická pralinka, irish cream, cinnamon rolls, apple pie a podobné dobroty). Ale jakmile slečna řekla, že její nejoblíbenější je Havajský ořech, protože chutná po kokosu, nebylo co řešit.
Hledala Maggie mini formičku na zapékání, až našla ♥ Už se těším až ji odzkouším :)

Tak to by bylo pro dnešek vše :)
Maggie

20 komentářů:

  1. Super článek ! :)
    Ten jogurt dochucený stévií vidím poprvé v životě ! Škoda, že někde poblíž nemám interspar, hned bych pro něj běžela :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Opravdu? Já o něm vím už přes rok a třeba v takové Itálii mají takovýchto "zdravějších" výrobků ve Sparu více než tady :)

      Delete
  2. ja som videla jeden recept s agarom vyzeral dost super :)

    a mini formička na pečenie :O prečo také niečo neviem najsť u nás ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo? A neposlala bys mi jaký? :)
      Takové pidi formičky jsou teď skoro všude a dokonce i v Tchibu v jejich vánočním letáku :)

      Delete
  3. wohooou, to kafe musím najít, až se vrátím !!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To rozhodně! Já ten balíček očuchávala hned jak jsem vylezla z obchůdku a byla jsem v sedmém nebi :)

      Delete
  4. na to kafe se taky musim jít podívat!!!!!

    ReplyDelete
  5. A proč jsi kupovala mléko bez laktózy:-O? To je zvláštní, mně taky sójové mléko samotné nechutná, ale kaše mi z něj přijde naopak lepší než z obyčejného...Ale ještě jsem nenarazila na takové, které by nebylo doslazované:-/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaujalo mě, tak jsem ho chtěla zkusit. Asi jsem čekala něco podobného jako je mléko sojové :)

      Delete
  6. Takových arašídů!!! :) a agar je super :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Úplně mi to připomnělo reklamu s jahodou na Jogobellu: "Maminko, až budu velká, chci být arašídem v máslíčku :D "

      Delete
  7. ty dozicky z ikei si chci taky koupit a vsechny veci v pytlicich presypat :-P arasidy kupuju 9,-/100g v susenych plodech tahle cena je v Brne vsude takze se to urco vyplati ;-)

    ReplyDelete
  8. Po těch zdravějších Sparovských věcech bych se tam asi měla poohlédnout. No a ten pudink, to musí být dobrééé :)

    ReplyDelete
  9. Paradni clanek, je to tolik dobrot, ze ani nevim co k tomu rict a radsi utru slinu co mi kape od pusy! :D

    ReplyDelete
  10. Jo ten výběr káv je vážně skvělý, taky nikdy nevím, co vybrat. Proto jsem minule radši ani moc nepřemýšlela a vzala první, co mě zaujalo :D

    ReplyDelete
  11. Tu kávu bych si opravdu dala! :)

    ReplyDelete
  12. Ten jogurt slazený stévií chci! Čokoládový dezert musím taky najít, jestli je to jako puding, ten mám ráda. A termix mi taky chutná, takže se podívám i po té pomazánce.

    ReplyDelete
  13. Mňam mňam, ten čokoládový "pudink" jsem o víkendu taky zkoušela, a musím říct, že téměř hned po uvaření chutnal lépe než den odležený :)

    ReplyDelete
  14. Ach, jak já vidím ty arašídy, dokážu myslet jen na máslíčko... :D

    ReplyDelete

Jsem ráda za každý komentář, ale vážení anonymové- zamyslete se a pak teprve pište. Nebo buďte alespoň odvážní a podepište se.