03 October 2013

Me, my wishes & dreams

Chtěli byste článek o jídle? Nee, na ten si ještě budete muset počkat. Dnes si totiž budeme povídat o mě, zážitcích z posledních dnů, klucích, mém oblíbeném sportu, mých přáních a také snech.

Ale nejprve bych Vám ráda řekla, že jsem psala na fb stránk Lidlu, jestli neplánují zařadit našeho arašídového miláčka do stálé nabídky a dostalo se mi této odpovědi: "Máme radost, že jste si naše arašídové máslo oblíbila. Váš návrh rádi předáme nákupnímu oddělení". To je dobré ne? Ale dnes jsem pročítala příspěvky a jedna slečna se ptala na americký týden. A ten prý bude až začátkem příštího roku :/


A teď zpátky ke mně. Čím začneme? Hm... Asi se nejprve naladíme mou srdcovkou ♥ a...

... fešákem mých snů



Haanule se ptala co já a kluci. No, nejprve asi k tomu, jaký typ kluků že se mi to zamlouvá. Některé holky rády roztomilé chlapečky, ale já jsem spíše na ty bad boye- šibalský úsměv, krásné oči, rozcuchané černé háro a tak trochu pozor jsem nebezpečný typ. To je přesně něco pro mě.
Na začátkukonci školníhoroku jsem měla možnost jednoho takového poznat. Sedli jsme si, pořád si měli co říct. Dokonce i přespávačka byla.... Jenže nakonec z toho nic není. Ale tak co, v moři je přeci spousta ryb. Jen najít a ulovit tu správnou. 


A u krásných těl ještě chvíli zůstaneme. Taky se tak rády díváte na hezká vypracovaná těla v plavkách jako já? Doufám že určitě ano! Já si tohoto krásného pohledu užívala dosti dlouho.
Už dříve jsem psala, že jsem závodně plavala. A veškerá dřina byla náležitě odměněna pohledem na skvostná tělíčka namakaných plavců (no jo, ty pekáče buchet a krásné zadečky v mokrých plavkách se nezapomínají).
K plavání jsem měla vztah už od mimča. Maminka se mnou chodila do kurzu pro prcky, potom mě přihlásila do plavecké přípravky a jelikkož mě to bavilo, byla jsem v tom dobrá a sestra závodně plavala, chtěla jsem prostě jít v jejich stopách a přihlásila se na sportovku (do 4.třídy). A od té doby se z koníčku pro mě stala vášeň. Vždy jsem patřila ve třídě k těm lepším, ale v 6.ročníku  jsem měla největší úspěchy ve svých individuálních disciplínách. Motýl a kraulové dálky, to bylo moje. Na mistrovství ČR několik 4.míst a na štafetu dokonce medaile.
Poté už sice mé výkony na dalších mistrovstvích nebyly až tak dobré, ale pokaždé jsem byla do desítky a s holkama jsme na štafetu vždy stály na bedně. 
Hodně jsem se nacestovala. A to nejenom tady po republice, ale i do ciziny. Navštívila jsem krásnou Itálii (Milano,Bresciu,Benátky), Slovensko....
Tento sport mě naučil milovat to, co dělám. Ano, bylo to namáhavé. Každé ráno vstát, jít na trénink, do školy, znovu na trénink, přijít domů, učit se, jít spát a ráno znovu. Ale milovala jsem to a teď mi to neskutečně chybí. Když se doma podívám na tu hromadu diplomů, medailí a vybavím si veškeré vzpomínky a zážitky, mám slzy v očích. Tak strašně mi to chybí a vím, že teď už se k tomu nemůžu vrátit a plavat na takové úrovni jako předtím, protože jsem promrhala dva roky.
Alespoň můžu předávat svá moudra dál malým prckům jako trenérka.

Tak toto byly vzpomínky na můj skvělý život za doby sportu

Když jsem psala, že se zde objeví přání, myslela jsem spíše takové ty hmotné věci. Takže takový ten wishlist :)
Krutopřísná zima již nastala a já ve nevylezu bez své oblíbené kruhové šály. Ale ta co mám je spíše taková podzimní, tak bych chtěla i nějakou huňatější na zimu. A takovou barvu, jaká je na obrázku mám opravdu ráda. Tuto jsem viděla v H&M, tak snad ji tam budou mít i v zimě.
Parka. Buď ji milujete, nebo nesnášíte. Mě by se strašně líbila, ale minulý rok jsem si koupila tu božskou bundu Roxy, tak můj šatník asi další zimní svršek nepotřebuje.
Má platonická láska. Velký Niki ♥ Minulý víkend mě zastavil mladý pár co šel ze svatby, jestli bych je nemohla vyfotit. A když vytáhly tohoto fešáka a já ho uchopila do rukou, měla jsem co dělat, abych se samým blahem nepočůrala na místě a pak s ním nezdrhla domů (odchytli mě cca 500m od domu).
A další věcička na N co se mi neskutečně líbí. Neonky Nike jsou také mým velkým přáním. Nejsem ten typ holky, co by si liboval v balerínkách, botkách na jehlách a kozačkách. Nejraději bych chodila v teniských imrvére. A to i v zimě. Pokaždé když jdu kolem nějakého sportu, obdivně slintám nad těma krasavcema, co tam mají vystavené.
Máááslíčko ♥ Tady myslím není třeba více říkat. Snad jen- KDY SAKRA BUDE UŽ TEN AMERICKÝ TÝDEN?!
Má zásoba Chai už pomalu ale jistě ukazuje své dno. Když jsem byla naposledy v Brně, donutila jsem naše jít se mnou do Alfa pasáže. Bohužel zbytečně. Měli všechny možné druhy, jen ne toto. Takže nejspíše znovu budu muset objednat přes net a připlatit si za poštovné :/
Je ještě spousta věcí, co bych chtěla. Jistě víte, že jsem maniak přes různé mističky, hrníčky a podobné kravinky. Ale kam to dávat, že. Takový další hrníček ze Starbucksu.... Mmm, ten by se mi líbil.
A taky jsem si v Ikei vyhlídla jednu naprosto dokonalou věc. Je to lavička na balkon. Dala bych si ji do pokoje, vystlala polštáři a bylo by to moje studovací a relaxovací místečko. Vždy jsem chtěla takový ten parapet na kterém se dá sedět a když ne ten, tak by mi stačila ta lavička :)

A teď ta poslední část. Mé sny, nebo možná i cíle. Přeberte si to jak chcete.
  1. Je dobré mít někoho, kdo vás miluje / Londýn je mým velkým snem / kdo se obětuje? / Propíchnout si druhou dírku chci už dlouho. Možná příští rok, zatím si vystačím s mou dírkou v pupíku (to jste nevěděli, co? :D)
  2. Hrníčkový maniak znovu na scéně / Ano, znovu poukazuji na pana Nika ♥ / zdravá, to je můj hlavní sen a cíl / bude mi 18 a kdo v tomto věku by nechtěl řidičák
  3. Starbucks jsem si v Praze sakra užila a tuto příchuť bych prostě jednou chtěla zkusit / a zase to auto / vypovídat se z toho a nechat si pomoct / tím bych se měla začít řídit
  4. Vánoce jsou tady, Vánoce jsou tady. Ne, teď opravdu- miluju naše perníčky a strašně se mi líbí představa perníčků ve tvaru perníčkových panáčků / safra, teď vidím řidičák podruhé, snad to není znamení/ jazyky se učím ráda a angličtina mě letos zatím ohromně baví / každý potřebuje někoho takového
Uff, a je to za námi. Líbil se vám článek? Neunudila jsem Vás? Snad ne a něco málo jste se o mě dozvěděli. Příště už se zase podíváme na to, co všichni máme rádi- dobré jídlo.

M*

22 komentářů:

  1. Já toho Tobyho fakt miluju! Nejdriv mi přišel takový no... A pak? Chlapče proč mi to děláš?! ;D a plavání ti závidím, ale volejbalisté jsou taky dobře namakaní :D do Londýna pojedu nejspíš o prázdninách :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jojo, ze začátku byl Toby takový zakřiknutý "květák", ale pak... ať žijou scény bez trička :-D

      Delete
  2. Ahoj, tvoj blog sledujem už dlhší čas, aj keď som ti ešte nikdy nenapísala. Teraz mi to ale nedá, pretože si spomenula "Drink Me Chai" prichut Spiced, ktorú som si pred cca 3 týždňami kúpila, no vôbec mi tento nápoj nezachutil. S plnou krabičkou nemám čo robiť, tak ak by si mala záujem, pošli mi svoju adresu na petra.kukucova@gmail.com a ja ti ho pošlem, zadarmo. :)

    ReplyDelete
  3. Jeee moje mamka byla taky zavodni plavkyne ^^
    Hele a ten londyn ... Klidne prilet na nejaky prodlouzeny vikend !!! Moje skola je 20 minut autobusem od heathrow a spat bys mohla u me na koleji (pokud vlastnis spacak ^^)
    No a chlapi, to mame asi stejny, rozcuch na hlave a sibalskej usmev na rtech :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fakt? Je to skvělý sport :)
      Tak to bych moc ráda. Londýn je můj sen a kdybych poznala i tebe, byl by to skvělý bonus :) Kdyby se něco ělo konat, určitě dám vědět. A to asi přes fb :)
      No jo, takové typy asi přitahují nejvíce :)

      Delete
  4. Podle me jeden z nejlepsich clanku ;-) tva prani formou kolaze jsou opravdu pekna :-) jsme mladi a vse si muzeme splnit :-* ukolem ted je najit zpusob jak toho dosahnout :-P .. cim to je ze presne tenhle typ kluku pritahuje i me? protoze to je vetsinou peknej grazl :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Souhlasim, super clanek, vic takovych "ze zivota"!:)
      A Americky tyden az prsti rok? Neeeeee

      Delete
  5. Joo, já jsem dělala pernickovy panacky a slečinky loni a jak jim to spolu slušelo!:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Musím si ty vykrajovátka koupit :D Strašně se mi to líbí a já jsem do takovýchto blbovinek ujetá ♥

      Delete
  6. super článek, ráda jsem si o tobě něco přečetla
    a s těma klukama máš pravdu :)))))


    A to plavání? Určitě uč, myslím že když něco umíš/umělas takhle odbře tak máš hodně co předat!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju B* :)
      Ono je to skvělé. Příjdu mezi ty malé děti a okamžitě se začnu usmívat a usmívám se celou hodinu a pak mě neskutečně bolí tváře. Je to takový relax a zábava v jednom :)

      Delete
  7. Ahoj Maggie, tiež sledujem Tvoj blog už dlhšiu dobu. Ešte nikdy som na žiaden podobný blog komentár nepridala, avšak Tvoj dnešný článok je hrozne fajn - aj tie ostatné samozrejme, ale tento je iný :) Pekne si ho spracovala, je príjemný na čítanie, úprimný a dal nám možnosť spoznať Ťa o trošku viac. Veľmi Ti držím palce aby sa Ti postupne Tvoje sny a priania plnili.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc. Psaní tohoto článku pro mě bylo velmi příjemné. Asi to bude tím, že je opradu jiný než ty ostatní :)

      Delete
  8. Ja som tiež musela prestať s jazdením na koni. Keď sa teraz pozriem na tie stužky a poháre, je mi to veľmi ľúto. Lenže je to šport neskutočne náročný na peniaze... 300e mesačne som platila na vlastného koňa a cez sezónu + k tomu aj súťaže. Bolo to náročné, ale boli to najkrajšie obdobia môjho života :) Nikdy na to nezabudnem a v budúcnosti sa k tomu plánujem určite vrátiť! Keď už budem sama zarábať :) Inak tie neonove tenisky <3 ! máš úplnú pravdu, sú skvelé, aj ja ich mám vyhliadnuté už dlho ... Vianoce sa blížia :3 muheheheheheh :D Inak samozrejme ako vždy krásny článok a príjemné odreagovanie :)

    ReplyDelete
  9. Ahoj Maggie, máš krásný blog a ještě lepší články ze kterých je opravdu cítit, že to jde odněkud zevnitř. Ze srdíčka..z tebe! :)..doufám, že je vše zlé už za tebou a že už se na to ošklivé dno nikdy nevrátíš. Moc držím palečky! Odkud jsi? Ráda bych s tebou někdy zašla na kafííčko :)..co ty na to? ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc děkuji Anette. Všechno zlé asi za mnou nikdy nebude, ale teď je období, kdy přichází hlavně to dobré. Jsem ze Zlínského kraje, takže pokud jsi odněkud poblíž, mile ráda s tebou zajdu na kafíčko, protože na takovou nabídku neumím říct ne :)

      Delete
  10. Ahaa, tak to asi úplně nevyjde :(..já jsem totiž z Prahy ://..ale kdybys sem třeba někdy měla cestu, tak se určitě ozvi! :))

    ReplyDelete
  11. Já mám zrcadlovku od Canonu, Nikon jsem měla mít, ale když jsem pak měla v ruce Canon, nechápala jsem, jak jsem mohla chtít něco jiného. :D
    Tss.. cože? Americký týden až za tak dlouho? A já se zrovna pustila do zkoušení všech máslíček a na to Lidlovské jsem si taky brousila jazyk. :/

    ReplyDelete

Jsem ráda za každý komentář, ale vážení anonymové- zamyslete se a pak teprve pište. Nebo buďte alespoň odvážní a podepište se.