24 April 2015

Protein Nutella

Nutella....Všichni jsme ji jedli jako malí, milujeme ji i teď, ale většinou si ji nedáváme v takovém množství, jakém bysme chtěli, protože složením není není nic moc.

Ale co takhle si udělat svoji, domácí, ještě k tomu proteinovou?
Co, navnadila jsem vás? Tak čtěte dál, protože tato mňamka je naprosto jednoduchá a chuťově dokonalá.

Připravte si

250g lískových oříšků
odměrku čokoládového proteinu
čokoládové flavdrops
pořádný mixér


Oříšky dáme do trouby předehřáté na 200 stupňů prohřát, dokud nezavoní. Můžete je dát i na pánvičku, ale s tím nemám dobrou zkušenost, protože jsem je tak několikrát připálila.
Až tedy máme oříšky připravené, začneme mixovat. Nejprve je dělám ve velkém sekáčku s víkem, poté přemístím do vysoké nádoby a tam dodělávám tyčovým mixérem. Až je máslo téměř hotové, přidáme oděrku proteinu, pár kapek flavdrops a domixujeme.


Jak lehké, že? A velice dobré, ta vůně je neskutečná a chuť také.
Pokud zkusíte, dejte vědět, jak se povedlo a zda chutnalo či ne :)


8 komentářů:

  1. Jak dlouho to vydrží? :) Nezkazí se to po pár dnech? :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ještě se mi nestalo, že by se mi nějaké oříškové máslo zkazilo

      Delete
  2. s tím proteinem to vydrží pár dnů, brzy to chytá vlhkost a plesniví ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no myslí že ho sním dřív než se to stihne zkazit :D

      Delete
    2. Tak ty 2-3 dny :) musel by se tam dát nějaký konzervant no :)

      Delete
  3. Vypadá to krásně teda! :-)

    ReplyDelete
  4. Vypadá to skvěle!! :) měla bych si pořídit čokoládový protein, všude cpát ten vanilkový není chutné:D

    ReplyDelete

Jsem ráda za každý komentář, ale vážení anonymové- zamyslete se a pak teprve pište. Nebo buďte alespoň odvážní a podepište se.