Ale co takhle si udělat svoji, domácí, ještě k tomu proteinovou?
Co, navnadila jsem vás? Tak čtěte dál, protože tato mňamka je naprosto jednoduchá a chuťově dokonalá.
Připravte si
250g lískových oříšků
odměrku čokoládového proteinu
čokoládové flavdrops
pořádný mixér
Oříšky dáme do trouby předehřáté na 200 stupňů prohřát, dokud nezavoní. Můžete je dát i na pánvičku, ale s tím nemám dobrou zkušenost, protože jsem je tak několikrát připálila.
Až tedy máme oříšky připravené, začneme mixovat. Nejprve je dělám ve velkém sekáčku s víkem, poté přemístím do vysoké nádoby a tam dodělávám tyčovým mixérem. Až je máslo téměř hotové, přidáme oděrku proteinu, pár kapek flavdrops a domixujeme.
Jak lehké, že? A velice dobré, ta vůně je neskutečná a chuť také.
Pokud zkusíte, dejte vědět, jak se povedlo a zda chutnalo či ne :)
Jak dlouho to vydrží? :) Nezkazí se to po pár dnech? :/
ReplyDeleteJeště se mi nestalo, že by se mi nějaké oříškové máslo zkazilo
Deletes tím proteinem to vydrží pár dnů, brzy to chytá vlhkost a plesniví ;)
ReplyDeleteno myslí že ho sním dřív než se to stihne zkazit :D
DeleteTak ty 2-3 dny :) musel by se tam dát nějaký konzervant no :)
DeleteVypadá to krásně teda! :-)
ReplyDeleteVypadá to skvěle!! :) měla bych si pořídit čokoládový protein, všude cpát ten vanilkový není chutné:D
ReplyDeleteTak tohle je boží!
ReplyDelete