05 June 2015

Pecan Pie Blondies

Tradá!

Jsem tu zas. Zmaturováno, přijatá na vysokou, takže dlouhý dým jak by řekla má ex-třídní.

Jelikož mám tedy leháro, peču a peču a peču. Ovesnou jsem neviděla minimálně týden a tady vám přináším recept na jednu mňamku, za kterou jsem svou stálici vyměnila.


 Budete potřebovat


  • plechovku bílých fazolí (mám odzkoušeny TYTO a poté máslové značky Gabriella)
  • 2 vejce
  • odměrka proteinu (použila jsem Pecan Pie, ale sem by se určitě hodila i vanilka)
  • lžíce mandlového másla
  • půlka banánu
  • trocha vody/mléka na zředění
  • prášek do pečiva
  • na "umocnění" chuti jsem ještě použila Flavdrops kapky s příchutí Maple

Postup snad netřeba. Všechno hodit do nádobky, rozmixovat a péct na 200 stupňů cca 20 minut.

S jogurtem, butterscotch sirupem, šmakouním krémem ideálka 



10 komentářů:

  1. Jsou tam prosím nějak cítit ty fazole? :O :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Už jsem ho obdivovala ráno na insta a musím i teď tady! Určitě si ho někdy upeču, vypadá úžasně!
    http://the-biggestfear.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Tak to vypadá úplně luxusně :) Protein mám ale jen čokoládový, myslíš, že by tam i ten seděl?

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určitě, pak to ale nebudou blondies, ale brownies protože je ten protein nejspíš zabarví dohněda :)

      Delete
  5. Super! Díky Tobě jsem si ten Pecan Pie objednala, takže to bude echt! :D

    ReplyDelete
  6. To vypadá skvěle, asi se do nich pustím o víkendu, už jsem dlouho nic nepekla :) Jinak moc gratuluji ke zvládnuté maturitě a přijetí na VŠ!:)

    ReplyDelete

Jsem ráda za každý komentář, ale vážení anonymové- zamyslete se a pak teprve pište. Nebo buďte alespoň odvážní a podepište se.