30 April 2015

The Protein Works Zero Syrup & MyProtein MySyrup

Krásný večer. Včera jsem slavnostně" uzavřela čtvrtý ročník a už mě čeká "jen" maturita. Nebudu si hrát na hrdinku- bobky má z toho už minimálně měsíc a pořád se to stupňuje. Ale o tom dnes opravdu článek nebude,

Všichni už jistě znají sirupy od The Protein Works a teď k nim přibyly i od MyProtein. Oba se i dnes dostaly do rukou k recenzi, za což jsem neskonale vděčná.
 A jaké jsou? No tak čtěte a dozvíte se to.



Jsou to  přírodně ochucené sirupy, které neobsahují žádné kalorie, sacharidy, tuky a cukry. Jsou vhodné k ochucení naprosto jakéhokoliv jídla, aniž by měly vliv na jeho nutriční profil. Výborně poslouží k ochucení ranní kaše, jako přeliv na lívanečky, na tvaroh či lze je i použít na dochucení smoothie.

Ke koupi ZDE

Hodnoty: 0kcal/100ml, 0S, 0T, 0B

Složení: Třešeň voda, zahušťovadla (karboxyl methyl celulóza, xanthanová guma), šťáva z koncentrátu černého bezu, kyselina citrónová, přírodní aroma, barvivo (anthocyanin), sladidlo (sukralóza), sorbát draselný, benzoát sodný

Konzistence: Pokud jste někdy měli doma datlový či jiný sirup, tak přesně taková. Ani hustý(jako Walde Farms) ani žádná tekutá břečka. 

Chuť: Světe div se, opravdu ta cítím třešeň, žádná její napodobenina nebo jen lehký závan, ale opravdu pořádná chuť třešně. Sladké, uzrálé třešně.

Cena: 199,-/ 400ml


Ke koupi ZDE

Hodnoty:  5kcal/100ml - 0S, 0T, 0B

Složení: Butterscotch voda, zahušťovadla (karboxymethylcelulóza, Xanthan Gum), přírodní aroma, sůl, kyselina (kyselina mléčná), Colour (Síran amonný karamel), sladidlo (sukralóza), Konzervační (sorbát draselný, benzoát sodný)

              Maple voda, zahušťovadla (karboxymethylcelulóza, Xanthan Gum), přírodní aroma, sůl, Colour (Síran amonný karamel), kyselina (kyselina mléčná), sladidlo (sukralóza), Konzervační (sorbát draselný, benzoát sodný)

Konzistence: Totéž jako u The Protein Works

Chuť: Chuť butterscotche nikdy neumím popsat, protože ani nevím, co mi to připomíná. Je ta cítit nádech karamelu a trochu i oříšku. Zato maple je jednoznačně jako javorový sirup. Tam byste opravdu nepoznali, že je to „jen náhražka“.


Cena: 199,-/400ml

Jak by řekla moje učitelka angličtiny, all in all (ha, i při psaní článku procvičuju k matuře!)  oba syrupy jsou peckovní. Těžko říct, který je lepší. Nejvíce mi teda chutnal butterscotch, pak maple a nakonec třešeň. Neříkám že je třešeň špatná, to rozhodně ne, na to že ty ovocné nemám ráda, tak mě mile překvapila, ale prostě karamelový butterscotch ji převálcoval. Ale ať už se rozhodnete pro jakoukoli příchuť a pro jakoukoli značku, určitě neprohloupíte.


Oba syrupy můžete zakoupit jak jinak než na Dáme Protein. Momentálně jsme z některých příchutí vyprodaní, tak mějte prosím strpení a číhejte, až budou znova skladem.
A nezapomeňte- stále platí slevový kupon "maggie05" když se zaregistrujete ;)

10 komentářů:

  1. To jsem zas neměla vidět! :-D Dřív jsem hodně přemýšlela o nějakém sirupu Waldern Farms, ale všichni psali, že je to hnusné, tak jsem se na to vyprdla... A teď příješ ty a píšeš, že tohle je výborný! :-D Tak to nevím nevím, jak odolám... ¨

    http://myfitmind.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Milionkrát lepší jak Walden! Ten má neskutečný chemický ocas, který tyto syrupy naštěstí postrádají :)

      Delete
  2. Škoda, že mi všechny tyhle věci kvůli složení zadržují vodu a mám pak celulitidu..jinak bych je brala hned :)

    ReplyDelete
  3. Od TPW jsem měla butterscotch a čokošku a oba dělo, ale butterscotch o krapet lepší a na syrup od Myprotein zrovna čekám. Objednala jsem javorový, tak se nemůžu dočkat, ptz od TPW mi už dochází. Ale teda držely se statečně opravdu dlouho (na mé poměry :D).

    ReplyDelete
  4. Škoda toho sorbátu a benzoátu :(

    ReplyDelete
  5. Mám zkušenost zatím jen s WaldenFarms, od nich mi výrobky zpočátku chutnaly, ale po čase jsem tam začala cítit ten chemický ocas a už si to asi nikdy nekoupím :D Tyhle mě lákají, všichni píšou, že tam ta chemie cítit nejde, ale bohužel ta cena je trochu vyšší :-/
    http://lucyshealthylifestyle.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. Od ProteinWorks jsem ještě neměla možnost ochutnat, ale od MyProtein mám s příchutí borůvka a musím se přiznat, že je moc dobrý :) Do kaše, na lívanečky, tvaroh..luxus :3

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    ReplyDelete
  7. Já o těch sirupech stále přemýšlím! -_- Jednou je to WF, teď TPW Syrup a ještě MySyrup :D :D WF jsem teda vyřadila, potom, co všude čtu, jak chemicky to chutná :D A mezi těmito dvěmi se teda vážně rozhodnout nemůžu... Trošku se bojím investice peněz :DD

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. Já o těch sirupech stále přemýšlím! -_- Jednou je to WF, teď TPW Syrup a ještě MySyrup :D :D WF jsem teda vyřadila, potom, co všude čtu, jak chemicky to chutná :D A mezi těmito dvěmi se teda vážně rozhodnout nemůžu... Trošku se bojím investice peněz :DD

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  9. momentálně chystám poprvé vyzkoušet nějaké proteiny nebo i takováhle dochucovadla a moc se na ně těším! když začít se zdravým životním stylem, tak pořádně:)
    super recenze:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    ReplyDelete

Jsem ráda za každý komentář, ale vážení anonymové- zamyslete se a pak teprve pište. Nebo buďte alespoň odvážní a podepište se.