24 September 2014

Favourite 10 - Bloggers

Tamtadádá! Představuji novou, snad pravidelnou, rubriku! Ponese název "Favourite 10". Vždy to bude desítka mých oblíbených. Dnes to budou bloggerky. Jistě vás nepřekvapí, že začnu mou nejoblíbenější....


Martinka


Snad nejlepší a nejmilejší bloggerka jakou jsem kdy četla. Miluju veškeré její články, ať už to jsou randomy, fotodiáře nebo recepty, protože nejen že je skvělá fotografka, ale také i kuchařka. No jen se běžte přesvědčit a koukejte se tam pravidelně vracet jako já.




Verčin blog je především o fitness a zdravé stravě. Jak jinak, že. Pravidelná dávka foodporníčka, recenzí a taky sportovních článků mě nutí se sem vracet.





Co je malé, to je milé. A to u Peťulky rozhodně platí. Tato drobná slečna má ty nejmilejší články o módě, cestování, ale také i ze svého všedního života. A i milovníci dobrého jídla si příjdou na své, protože Peťka ráda posedává v kavárničkách.



Klára pochází z Česka, ale vycestovala do UK za prací aupair. Na blogu se se čtenáři dělí o zážitky ze všedních dní a vše doplňuje krásnými fotkami. 





Opět další "fit-bloggerka". Tady neočekávejte žádné foodporníčko ale rovnou foodporno, protože to opravdu u Janči najdete. Samé fotky dobrého jídla, spousta receptů, ale také i nějaké ty reporty z jejího vlastního finess života.





Další oblíbený blog patří sympatické slečně ze Slovenska. Ajvn sleduji už snad od jejich začátků a neustále mě její články baví. Recenze, móda, cestování... Prostě směska všeho co mám ráda.







Polovička z krásných blonďatých dvojčat. Lucka patří především k fashion bloggerkám, takže očekávejte hodně článků s outfity. Ale sem tam se objeví i random s jídlem, oslavami a podobně. Lucku sleduju i na instagramu a tam je to taky skvělé.




Další slečna ze Slovenska. A co mě u ní zaujalo? Móda, móda, móda a pro změnu jídlo, jídlo, jídlo. No co víc si přát?






Opět jedna bloggerka píšící o svém všedním životě a cestování. Dále nechybí recenze na kosmetiku, novinky z jejich nákupů a sem tam se i mihne receptík na nějakou mňamku.






Domča je ten typ bloggerky, ke které se rádi vracíte. Má na blogu snad vše- módou, zápisky ze života, svá přání, samozřejmě jídlo, typy jak co vyrobit... Prostě každý si příjde na své a to se mi líbí.



Líbí se Vám nová rubrika? Už mám vymyšlených asi dalších pět top desítek. Ale příště zas trochu z fotografického hlediska, tak zůstaňte naladěni.


9 komentářů:

  1. Replies
    1. Copak Peťulko? :) Nezvyk takové články u mě, že. Ale chce to změnu, protože i já a mé priority se mění :)
      Mimochodem- Majdalenko mi vždycky říkávala babička <3

      Delete
  2. Ježíš, tos mi udělala radost, rada slyším, že se ke mě nekdo rád vrací :)*

    ReplyDelete
  3. Některé blogy znám a ty co ne si ráda prohlédnu, třeba se také stanou mými oblíbenými jako tvůj, vítej zpět s pravidelnými články Magg :)) <3

    ReplyDelete
  4. moc krásný článek:) Některé z nich znám a sleduju a jsou strašně super, a na ten zbytek se ráda kouknu:)

    ReplyDelete
  5. Veľa z blogov poznám a sú taktiež moje obľúbené, no našli sa aj také, ktoré som doteraz nepoznala, takže ďakujem za inšpiráciu. :-)

    ReplyDelete
  6. Jéé většinu blogerek taky sleduju, na ty co neznám, se určitě kouknu :)
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. Udělala jsi mi neskutečnou radost :) Díky <3 Jinak většinu z uvedených blogerek také sleduji :)

    ReplyDelete
  8. jeeej ďakujem! :)) super článok

    ReplyDelete

Jsem ráda za každý komentář, ale vážení anonymové- zamyslete se a pak teprve pište. Nebo buďte alespoň odvážní a podepište se.