01 January 2014

Christmas gifts

No jo, nojo. Jsem trošku (trošku víííce) opožděná. Ale i tak bych se s vámi velice ráda podělila o to, co jsem našla pod stromečkem (a vy mi tak mohli závidět, hihi).

Zvědaví? Připravení? Natěšení? Doufám že jo! Protože z dárků jsem měla ohromnou radost.


Předčasné  nejskvělejší dárky od Bloss :* hlavně to máslíčko- NOMNOM


Chudák malý stromeček u mě v pokoji (v obýváku byl větší a s dárkama :) 

Pamatujete si na můj wishlist? He, tak asi ho uvidíte znovu, protože jsem dostala opravdu to, po čem jsem toužila.

Vegan tělové šampony byly láska na první očuchání. Mandarinka se skořicí už mi dělají ve sprše společnost a levandule s tea tree (teda spíš jen tea tree) čekají na svůj čas.
Šampony na vlasy byly další radostí. Zatím jsem zkusila Aussie a jiný snad už ani nebudu chtít. Nádherně voní a vlasy po něm vypadají o něco lépe.
Mini tangle teezer nakonec maminka sehnala u nás ve městě. Pálka jak sviňa nechceš, ale stojí to za to. S obyčejným kartáčem jsem si vyčesávala chuchvalce vlasů. A teď? Sotva pár vlásků. Miluju ho!


Dvě důležité knihy. Diář který jsem si koupila už v září (jsem blbeček no)  a Shut Out po které už pokukuju asi dva roky a bude to má druhá kniha, kterou chci přečíst v angličtině. Wish me luck.

 Nejkrásnější krajkové tričko od sestřičky ♥ a skvělá sukně kterou si prostě musím obědnat ještě v jiné barvě, protože prostě dokonalost
Nejlepší úbor na jógu- růžovoučké pohodlné tričko, sportovní podprsenka a ultra pohodlné kalhoty. Původně to mělo být oblečení na takové to domácí nošení, ale jóga to vyhrála. (Kdyby vás to zajímalo, vše z Tchiba. Z tchiba? Tam přece prodávají jen kávu)
A nakonec nejlepší teplé pyžamo od maminky a vždy potřebné chlupaté ponožky které miluje můj pes


 Před Vánoci se stala nemilá věc- mamince spadl můj Starbucks termohrnek a objevila se na něm prasklina. Tak kdyby náááhodou, objednala jsem si Keep Cup v této roztomilé barvičce (a na instagramu zjistila, že jsme s Haaanulí dvojčata)
K parfému se váže vtipná historka. Mamka ví, že Calvin Klein je má oblíbená značka a tak mi koupila tohoto krasavce. Ale netušila, že ona dostane toho samého ode mě a tak budeme vonět stejně. Ani jedna jsme nevěděly, kterého ta druhá koupila, ale aspoň víme, že máme stejný dobrý vkus :D


Láska láska láska pro ještě větší lásku Lenyho ♥

A největší láska těchto Vánoc! Můj vytoužený vysněný platonicky milovaný Nikon D3100! ♥ S dvěma objektivama. Miluju ho, miluju tatínka i tebe maminko).

Mamince  jsme pořídili báječné Nespresso U Milk. Je to spíš dárek pro celou rodinu, protože si z něj vaříme snad všichni a imrvére.

Myslela jsem, že toto bude poslední vánočně laděný článek, ale omlouvám se, není. :) 
Tak čekejte další spršku fotek

Maggie

19 komentářů:

  1. NO nevím co závidět dřív (kromě keepcupu :DDD) !!! Hlavně ta sukně je úžasná, ale všechno ostatní taky !!! A taky nový design ;)) šťastný nový rok kočko xx

    ReplyDelete
  2. Samé krásné věci (hlavně ta sukýnka!), já snad budu závidět hned na Nový rok, nebo co..
    A stejný vídeňský hrneček, tangle teezer i aussie mám taky:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No a pan Nikon.....to je dvojče toho mýho fešáka, tak snad si budete taky rozumět!:)

      Delete
  3. Krásné dárky !! Ta sukně je skvělá <3
    Hřeben Teezer mám aky a stál asi 260 kč ! :D Nemůžu si ho ale vynáchválit ! Přesně jak říkáš, dříve tolik chuchvalců a teď ? Skoro nic :D :)
    Měj se :-)

    ReplyDelete
  4. Co víc můžu říct než "jé"?:P Jediné co ti asi upřímně závidim jssou ty dva objektivy:D Teda vlastně jen jeden a to ten 55-200!:D Ten si totiž přeju od té doby co mám Nikona, ale moje přání jaksi nejsou vyslyšena:D Užívej posledních dní volna a měj se fajn!
    PS: Co to máslo, mám kupovat?:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, já na to úplně zapomněla! Nekupuj, teď mám vcelku zásobičku, ale jsi moc hodná že jsi si vzpomněla :*

      Delete
  5. Taky bych chtěla Nikon :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. no skvělý dárky!! hlavně ten foťák, viď :))

    ReplyDelete
  7. Krásný dárky! Novej foťák by mi taky nevadil, achjo :D Snad příští rok :D

    ReplyDelete
  8. Koukám, že Ježíšek u tebe byl opravdu štědrý! Krásné dárky ;)

    ReplyDelete
  9. Co máš všechno za objektivy :-)? Byla jsi asi MOC hodná :-)

    ReplyDelete
  10. Tady někdo musel být hodný.. :))

    ReplyDelete
  11. Skvělý dárky, ale to není mandarinka se skořicí ale pomeranč s lékořicí. Rýmuje se to :D :)

    ReplyDelete
  12. V klidu, já jsem ještě víc opožděná. :D
    Taky jsem dostala sprcháč Original source, miluju je. :3
    Keep cup je boží.
    A s tou voňavkou je to teda dobré... :D

    ReplyDelete
  13. A odkud je prosim ta sukne?

    ReplyDelete
  14. Záležitosti , jako jsou oblečení , korzet ploch , oblečení a dokonce i více . Ale také móda Kromě dokončuje jsou tyto položky mohou být uvedeny spolu s lepicími poprsí výtahy . ADHESVE poprsí vleky mají tendenci být stejné jako rychlé poprsí výtahy , a proto jsou k dostání on-line v mnoha různých přípravků, jako jsou :
    Počáteční . oboustranná videokazeta , s hlubokým výstřihem podprsenka , korzet podprsenka , poprsí výtahy , poprsí , vylepšení poprsí léčebné procedury , tělo videokazeta , dresy pásky . Korzet podprsenky , dlouhé lovné šňůry korzet podprsenka , Vsuvka zajišťuje , lepidlo podprsenka, nejlepší korzet podprsenka oboustranná videokazetu , zřetelný kravatu
    podprsenka , bradavky obchod s pečivem.
    Následné podprsenka konektory , móda pásy , poprsí podprsenka , dvakrát oboustranná páska videa černoch podprsenka korzet korzet korzet podprsenka Vyztužená podprsenka zřetelný , oboustranná páska videa odlišné konektory podprsenka oboustranné lepící podprsenka čištění podprsenka povýšit , korzet Dlouhá Bra prsa pozvednout videokazeta zajišťuje poprsí povýšit podprsenka poprsí struků zvýšit dudlíku česky ,
    1/3 odstranit zadní spojovací podprsenky videokazetu oboustranný poprsí čisté kabelka móda podprsenka konektory korzet lepidlo lepící podprsenka , prsa výtahy liftbreast české , poprsí lepicí podprsenka čistý , rychlý krach výtahy .
    Neviditelná podprsenka
    Neviditelných podprsenek
    Podprsenka bez raminek

    ReplyDelete

Jsem ráda za každý komentář, ale vážení anonymové- zamyslete se a pak teprve pište. Nebo buďte alespoň odvážní a podepište se.