05 September 2013

You are my remedy

Krásný večer všem!

Moc bych vám chtěla poděkovat za včerejší podporu! Opravdu jsem se cítila mizerně, ale vaše komentáře mě neskutečně povzbudily. Nejvíce mě rozesmál ten od Martinky a taky odkaz na super písničku od Wendy. Jste všichni naprosto nepřekonatelní a jsem ráda, že vás mám.


Rozhodla jsem se, že nejspíše znovu zprovozním ASK. Asi si klepete na čelo proč. Nevím, ale příjde mi, že po včerejšku jsem silnější. Že mi takové hnusné řeči nemůžou ublížit když vím, že to co říkají není pravda. A taky jsem si uvědomila, že spousta holek mě tam žádala o radu, nebo prostě jen chtěla prohodit pár slov. A to jim nechci odepřít. Snad tohoto rozhodnutí nebudu litovat.

Dnešní den ve škole byl... Řekněme že zajímavý. O velké přestávce jsme celá třída seděla na chodbě před učebnou. Většina jsme si vytáhli svačiny a pustili se do nich. Samozřejmě že jsem byla za exota, protože jsem měla něco naprosto jiného než ostatní. Ale jedna spolužačka na to začala obdivně hledět, zeptala se co to mám a potom řekla že to by si klidně dala a že to vypadá suprově! Jenže další zrovna uprostřed mého doplňování energie začala na celou chodbu rozebírat, jak mám hubené nožky, ruce atd.. Cítila jsem se hrozně. Ty pohledy co se na mě stočily byly opravdu nepříjemné a ona mlela dál a dál. A já jen seděla, mlčela a radši jedla abych nemusela mluvit.
A zrovna s touto holčinou jsem šla o volné hodině do bufetu. Vytáhla jsem si svůj oběd. Začala na to hledět, vyptávat se co to je. Tak jsem jí zdvořile vysvětlila, že jen těstoviny, zelenina, tofu a vedle v kalíšku dresink. No, její slova "Tak ty zdravou výživu jo?" takovým tím kousavým a povýšeným tónem mi zrovna nesedly. Ale přisedla si k nám holka z vedlejší třídy a ta se mě hned s úsměvem zeptala, jestli náhodou nemám tofu a že by ráda ochutnala. No problemo! Byla z toho nadšená a dokonce i přemluvila mou spolužačku ať taky ochutná. A i jí to kupodivu chutnalo. Ale nezapomněla utrousit, že bych si radši měla dát bagetu s majonézou (nikdy!).
Tak to byl můj zajímavý den ve škole. Tahám sebou krabiček jak požehnaných, ale nevadí. Aspoň že už se netýrám hladověním jako dříve a jsem za to na sebe hrdá!

Zítra mám takový lehký den ve škole. První hodinu společenské spaní (vědy), pak anglinu, v literatuře nám zase bude profesorka tlachat o knížkách, fyziku prokecáme a pak se uliju z chemie a matiky díky tomu, jak skvěle jsem si vybrala seminář. My co máme psychologii/sociologii jdeme na besedu s panem Piťhou. Absolutně nemám potuchy, na co bych se ho tak mohla zeptat, ale nevadí.

A jelikož jste tak úžasní, mám pro vás v celém článku překvápko! Zvědaví?

 Tuto mám ze všech nejmíň ráda. Asi to bude tou hnusnou kostí u kolene a šílenýma vlasama :D

Někdo se mě ptal na ASKu na fotku celé postavy, tak snad jsem aspoň trochu touto fotkou vyhověla :)



Nebudu se tajit. Kdybych byla chlap, tak do sebe jdu! Fakt se sama sobě líbím :D 

  
A tady máte pravou Maggie in Wonderland.  Taková zasněná, nevinná a taky upřímná. Dokonce jsem zvažovala, že bych ji mohla dát jako nové záhlaví blogu. A nebo tu na tom kolotoči. Ale nevím, příjde mi divné mít sebe v záhlaví.


Fúha! Teď mám pro vás tolik článků, že opravdu nevím který dřív. Ale nejspíše zase o víkendu pojedu na chalupu, tak nějaký přednastavím, aby to tu trošku žilo. 

Snad jsem vám udělala těmi fotkami alespoň poloviční radost jako jste vy včera udělali těmi komentáři mě :)

Maggie 

36 komentářů:

  1. Hrozně ti to sluší, mě by se tvoje fotka v záhlaví určo líbila :)

    ReplyDelete
  2. Jsem taky pro tu fotku v záhlaví! :) Ale víš, že bych měla na ten oběd i svačinu přidat, žejo? :) I já mám víc!! :) A ask zprovozni, jsou to jen lidi, jak jsi mi jednou říkala sama :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Broučínku, to nebylo celé mé jídlo, táhla jsem toho víc :) Jen jsem do článku napsala na co se mě ptaly :) V dalším článku bude fotka co všecko jsem sebou táhla. A nebo víš co, pošlu ti to na fb s předstihem :D

      Delete
  3. Replies
    1. http://img8.joyreactor.com/pics/comment/full/cats-stop-it-you-561728.png :)

      Delete
  4. Vypadáš fakt strašně sympaticky :)

    ReplyDelete
  5. Taky krabičkuju jako blázen, jenom jídlo mi zabere půlku místa v tašce :D, ale to mě neodradí a jsem naopak ráda, že jsem překonala obavy a stud a už mi ani nevadilo dnešní vyptávání co to jako mám k jídlu (bulgur se zeleninkou :D) Naopak se v tom vyžívám, že dokáži mít silnou vůli, jen se nevymlouvám a že radši dělám něco pro svoje tělo i duši :) Takže máš moji podporu, držím palce, nevzdávej se, jdi si za svým a buď šťastná!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já na to mám dokonce spešl tašku aby se mi vůbec do školní tašky vlezly učebnice a podobně :D Takže s místem už problém neřeším :)
      Děkuju, věřím že budu :)

      Delete
  6. jsi nádherná maggie ! hrozně moc ti to sluší

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju Martinko za chválu, úplně se tu červenám :)

      Delete
  7. no teda Maggie, strašně ti to sluší, jsi fakt nádherná! :) a je moc dobře, že si to konečně trochu začínáš uvědomovat... :) já mám s tímhle zatím ještě trochu problém, ale taky se snažím na tom sebevědomí trošku zapracovat :)
    jak jsi minule psala o mamce, jak ti chybí podpora a některé řeči o nesnažení se tě naopak sráží k zemi, tak jsem ti jen chtěla napsat, že když jsem se z tohodle hrabala já, mamka byla úplně stejná.. :/ pamatuju si na to, jak mi to taky dost ubližovalo, ale je třeba se nad tím povznést, má jen prostě hroznou starost.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji. Dokonce jsem si i dnes ráno řekla, že vypadám dobře. A to je pokrok :)
      Tak to mě mrzí že jsi prožívala to samé co já teď. Můžu se zeptat- jak se to vyřešilo? Samo od sebe, promluvily jste si o tom nebo tak? :)

      Delete
    2. no, pokaždé, když něco takového mamka řekla, tak jsem jí prostě vysvětlila, jak mi je a jak mi tímto teda fakt "pomáhá".. i když, co ti budu povídat, většinou to skončilo nějakou menší hádkou nebo jen proslovem, jak to se mnou myslí dobře a že to stejně vidí na váze, že kdybych chtěla, přidám ještě víc.. no tak jsem prostě vždy před ní (asi na truc, fakt nevím proč, ale už jsem z toho byla tak otrávená, že jsem jí to chtěla tímhle "natřít"? nebo fakt nevím :D) si dávala extra velké porce, jedla i nezdravé jídlo a i když výčitky byly obrovské, konečně jsem aspoň přibrala.

      Delete
  8. Mám radost, že jsem tě pobavila :)) Ten ask klidně zprovozni, myslím, že kromě rýpalů (kteří ať se prosím zarejí někam hluboko a nevylézají) je spoustu lidí, kterým tam můžeš poradit :) Jinak tyhle kousavé věty "ty jsi nějak strašně zhubla ty jo!" a "a ty jako jíš jen bio?" "ty máš nějakou zdravou dietu?" znám moc dobře. No, časem jsem se naučila se usmát a ty lidi nějak slušně odbýt :) Důležité je, že tobě to jídlo chutná (a ještě aby ne, když vždycky koukám na ty dobroty!!) a můžeš být na sebe pyšná, když si ho dokážeš takhle uvařit (zatímco oni se spolehnou na bagetu, ze kterou můžou mít radost nulovou) :)
    A fotky jsou nádherné! Moc ti to sluší, závidím ti tvoje vlasy! :) Mamka mi taky koupila nějaký kupón na nafocení, tak doufám, že ty moje fotky dpadnou stejně tak dobře, jako ty tvoje :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Martinko, taky si to říkám. Asi je to prostě jen závist/zvědavost z toho, že nemají takové "dovednosti" neo jsou prostě zdechlí si něco připravit. A přitom to nezabere tolik času, je to kvalitní a moc dobré. Třeba časem pochopí a já zavedu trend vlastních obědů :D Ale štve mě, že si myslí že jsem vegetariánka :D Ale co, ať si rýpou :D
      Určitě ti fotky dopadnou dobře. Ještě aby ne když za objektivem bude stát taková krasavice :)

      Delete
  9. moc ti to sluší! :) krásné fotky.

    ReplyDelete
  10. Takový spolužačky jsem měla taky, ono se to časem uklidní :))) Nevšímej si jich, snaží se tě jenom otrávit -_-
    Jinak ty fotky jsou skvělé, klaním se tomu, kdo je fotil :) Fakt ti to tam hrozně moc sluší :) A navíc je skvělé, že se sama sobě líbíš (nechápala bych, kdyby ne, protože ti to fakt moc sluší) :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neřekla bych že otrávit, prostě si asi jen neuvědomila, že je to opravdu nevhodné. Ona je jinak docela i milá :)
      Děkuji. Dělám pokroky a snažím se každý den na sobě najít aspoň jednu věc, co se mi líbí :)

      Delete
  11. Na fotkách ti to sekne. ;)
    Nožičky máš skutečně hubené, ale ty na tom zapracuješ! :))
    Co mě zaráží, tak to je ta lidská blbost, resp. blbost tvé spolužačky. Nepochopím, jak někdo může rozebírat postavu jiných tak veřejně, dokonce ještě před samotnou osobou. Ale nic si z toho nedělej, pěkně papkej a nenech se rozhodit. :))

    ReplyDelete
  12. Musim rict ze u nas svaci hodne libi zdrave takze u svacin zas takovy problem nemam..ale presto mi bylo driv divny neco jist a ty pohledy jsem na sobe citila, proste jak muzu ja takova zdechlina svacit?! Na obedy se snaazim prihlasovat a vybirat tu zdravejsi variantu..zatim jsem krabickovala jen jednou ale nikdo se divne netvaril a nerypal tak to mozna budu praktikovat castej... :-P krasne foto a do zahlavi nejakou urco dej. Taky bych chtea ale pochybuju ze s mym talentem se mi to podari :-D

    ReplyDelete
  13. Dneska jsem o přestávce jedla jablko a setkala jsem se pohledem se spolužačkou, která jedla chlebíček s majonézovým salátem.. A nepřišla jsem si už nějak špatně. Příští týden mě každý den čeká krabičkový oběd, jsem zvědavá, jestli to přežiju.. Pořád mám šanci jít jíst ven na lavičku, ale tam půjde zase spousta cizích lidí. Achjo. :D

    ReplyDelete
  14. jsi moc hezká, ale hubená :) neboj se, až přibereš tak ti to bude taky slušet (určitě máš obavy jak budeš vypadat "o něco větší")
    já občas taky zaslechnu at přiberu, ale upřímně řečeno nechci, bmi mám v pohodě, a cítím se dobře takže to kvůli ostatním měnit nebudu :)
    ty komentáře na tvé jídlo a hubenou postavu neřeš, oni mají své problémy a vylévají si vztek na ostatních! často by tihle lidé chtěli sami zhubnout ale nedokážou to ;) klidně si rýpni a řekni že ti to chutná a jestli a jesli jí to vadí tak je to její problém a ne tvůj :)
    kde je to focené? zlín ?:) je mi to povědomé!

    ReplyDelete
  15. psala jsem to minule, píšu to znova - jsi kočka ;D a vim, že je to ošemetné, ale i tvoje postava se mi líbí :) nevím, jak jsi na tom "svalově" nebo jak to nazvat, ale přijdeš mi krásně hubená, ale přitom ne kostnatá :)) vypadáš zdravě prostě, a to mě těší :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. právě, že je kostnatá jak já nevím co!! :X kdybys ji viděla na živo, řekneš něco jiného.. :)

      Delete
    2. Nechápu -_- Přesně takové "milé" lidi poslat někam -_-

      Delete
    3. Vypadá zdravě? Vidělas ty nožičky? Takhle zdravý člověk nevypadá...
      Maggie, neber to jako rýpání anonyma, já věřím, že se s tím popereš a potom už opravdu budeme moci psát, že vypadáš zdravě. :-)

      Delete
    4. Anonymku, neboj, vůbec to neberu zle. Beru to jako pravdu kterou vím :) Opravdu nechápu jak mi můžou chodit takové vzkazy :/

      Delete
  16. Jsem moc ráda, jak statečně jsi se k tomu postavila! Rozhodně ti anonymové nemají pravdu, jsi hodně silná slečna a já věřím, že dokážeš porazit všechny své problémy a nebudeš se už trápit uvažováním nad počtem kalorií rohlíku. :)
    Co se týče Asku., jsem ráda, že jsi ho zprovoznila, chystám se ti tam položit pár otázek, ale je mi trošku trapné to psát sem (přece jenom... :D)
    A moc Ti závidím některé lidi ve škole, ještě že se u vás taky takoví najdou, místo těch věčných rejpalů. Vím, co to je, když do tebe pořád někdo šťourá, ošklebuje se nad bílým jogurtem s vločkami, nebo krabičkovým obědem. Taky mi byla občas doporučována bageta, místo mých těstovin se Šmakounem, ale já prostě jím ráda zdravě, tak proč do sebe cpát takové věci. :)
    Jinak pár kilo navíc by Ti slušelo, vypadáš dost hubeňounká, jak v obličeji tak celkově, takže se určitě neboj ještě pár kilo nahoru dát, jen Ti to prospěje. :) (I když sama vím, co je to za boj.)
    Drž se! :)

    ReplyDelete
  17. Na těch fotkách ti to moc sluší! Krásná sukně, krásné fotky a krásná džínska! :). Ten krajkový lem jsi u tý džínsky už měla, když jsi ji kupovala? Nebo jsi ho tam našila? Vypadá to bombově :).
    Taky mám občas problém, že na moje svačiny všichni čumí a koukají když jím. Jak kdybych dávala do pusy něco jedovatýho :D. Třeba v pátek jsem měla tortilly s uzeným šmakounem.Všichni koukali co mám, nikdo se ale nezeptal co je vevnitř. Možná mysleli, že to je kuřecí maso, nevim :D. Vadí mi to, ale kašlu na ně. Dělám, že si jich nevšímám. Je to ale pěkně nepříjemný...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc :) Tu bundičku jsem už tak koupila. Ten rukáv je ohlý, takže vynikne ta krajka. Kfyž ho narovnám, není krajka vidět :)

      Delete

Jsem ráda za každý komentář, ale vážení anonymové- zamyslete se a pak teprve pište. Nebo buďte alespoň odvážní a podepište se.