20 September 2013

stuDYING party

Krásný večer mí milí čtenáři

Oficiálně jsem doma sama (ne že mě příjdete přepadnout). Naši i se sestrou odjeli na chaloupku za babičkou a mě se uvolili nechat doma. Každý normálí teenager by toho využil zneužil a uspořádal si párty. No, já taky vlastně jednu takovou budu mít. A to s učením. Mám spoustu učení a úkolů, ke kterým potřebuju přístup na internet, což na chalupě nemám. 

Včera jsem měla mou druhou dvouhodinovku semináře z angličtiny. Tak nadšená jsem už dlouho nebyla. Učitelka se rozplývala, jak jsem optimistická, komunikativní, šikovná a řekla, že se jí líbím a má mě ráda! Paráda. Fakticky jsem se minulý týden trochu obávala jak mi sedne, ale strašně mě potěšila. A když jsem přišla dnes do kabinetu, začala tam před mým profesorem angličtiny co mě měl minulý rok vykládat, jak jsem úžasná a nejšikovnější ze skupiny.

Takže tak. Konec vychloubání, jde se na to proč tu zřejmě jste- foodie :)

Ehm, menší  pizza kterou včera v deset večer donesl sestřin přítel.Překvapím všechny rýpaly- ano, i v deset večer jsem si kousek dala. A to proto že si dali všichni a byly na ní mé nově oblíbené černé olivy.


Božská to snídaně v tyto chladná rána. NEobyčejná vločkovka s banánem, mraženými malinami a to bílé navrchu je kokosové máslo.

A teď z vege soudku. Rýžové nudle s čínskou zeleninou a opraženým uzeným tempehem. Mňam!

A tempeh ještě jednou. Tentokrát zapečený se zbytkem brambor, sušenými rajčaty, cuketou a cibulí.

Útok na zdravou výživu! Již zmiňovaný tempeh, pak dále tofu a nováčkem jsou Ďobáčky. Už se těším až je vyzkouším. Pak o den později jsem zaútočila znovu a to na chia semínka, protože má zásoba se vytrácí.

Asi tak nějak vypadám každé ráno. Obzvláště teď když jsou pro mě takové zimy, tak se těším na teplé do bříška. Opravdu to po ránu zahřeje a krásně naladí. 

Mé plány na víkend jsem vám sdělila. Dneska si asi ještě udělám pohodičku u TWISTED, zítra ráno nakoupím zásobičky abych neumřela hlady a vrhnu se do toho úkrutného boje se školou.

Jo a začala mi růst poslední osmička! Naštěstí zatím nedělá paseku jako ty předchozí, ale kdo ví co se z ní vyklube.

Držte mi pěsti a užijte si tento víkend lépe než já
Maggs

13 komentářů:

  1. Můj názor na tofu nebo tempeh se nikdy nezmění :D Ale tak hlavní věc je, že ti chutná! :) Btw. teď jsem si udělala čerstvé arašídové máslooo <3

    ReplyDelete
  2. :P Toofu mám moc ráda ale natural mě teda moc nebere :D Tempeh jsem stále nekoupila.. :/ :D Kašičkuju každý ránko steně jako ty, jen ten styling se mi moc nedaří, všechno to v kastrůlku zamíchám a pak se idvím že to na fotce vypadá jak.. nevím co :D Chutná to ale skvěle a to je pro mě důležitější ♥ Nejlepší je rýžovka s banánem a PB ♥ A za tu pizzu máš u mě toho nejzlatějšího budišťáka!

    ReplyDelete
  3. Moc Tě chválím za to, že sis dala pizzu, já se zítra taky na jednu chystám, ale asi zůstanu u své klasiky šunka a mozzarela. :) Snad se Ti bude učit dobře, já jsem na to v poslední době buď moc líná, nebo zase hrozně aktivní, ale špatné známky chytám teda pořád. :/

    ReplyDelete
  4. osmičky nesnášííím, pořád mi tak porůstávají a jednou za čas z nich mívám pěkný bolehlav ×D
    a jídloooo, bože, jak mi chybí naše biokrámky a zdravé výživy !!!

    ReplyDelete
  5. Pizzu jsem už dlouho neměla. :)) Ta vaše vypadala dobře. ;)
    Ovesnou kaši také zbožňuji. ♥
    Je super, že tě angličtinářka tak chválí. Nás na výšce už nikdo moc nechválí. :D
    O osmičkách mi ani nemluv. Zubařka už mi xkrát vyhrožovala, že půjdou ven. :/

    ReplyDelete
  6. mňam, dala bych si všechno, hlavně teda ten tempeh a pizzu :))

    ReplyDelete
  7. ňam!
    mám strašnou chut na rýžové nudle, ty jsem fakt hrozně dlouho neměla!! :)

    ReplyDelete
  8. Jé to jem moc ráda,Magdi, že si sedneš s novou učitelkou,to je moc důležité, člověk se do školy těší pak mnohem víc :)
    A jinak fotky samých dobrot samozřejmě :)) akorát teda tofu a všechny tyhle náhražky...uf...podlamují se mi kolena, obdivuju lidi, ktěří to maj rádi :D

    ReplyDelete
  9. tofu zbožňuju, ale zajímalo by mě, jak chutná tempeh :)

    ReplyDelete
  10. Učení mučení .. mám to samé :X ale dneska nechci slovo škola, učení a testy ani slyšet :D musím se nějak odreagovat a vypnout. A učit se budu až v neděli. Tofu natural mám hrozně ráda <3 A ovesnou kašičku si snad dávám taky každý den o školu :D ! je to prostě láska co zasytí ...

    ReplyDelete
  11. Mňam, hned bych něco slupla:-)!
    Jinak pokud ráda soutěžíš, tak se určitě zúčastni GA, která u mě zrovna probíhá:-)
    Růžová GIVEAWAY

    ReplyDelete
  12. Kašička vypadá skvěle! :) Kokosové máslíčko sis dělala sama? Jak na to? :D
    Za pizzu máš u mě velké plus! :-P

    ReplyDelete
  13. Osmičky dokážou pořádně potrápit...:-/
    Pizzu už jsem neměla několik let, jsi dobrá:)

    ReplyDelete

Jsem ráda za každý komentář, ale vážení anonymové- zamyslete se a pak teprve pište. Nebo buďte alespoň odvážní a podepište se.