04 September 2013

I´m strong so fuck you anonymous

Milí vážení!

Dneska máme na programu další článek plný peprných slov. Takže kdo by s tím měl problém, přestaňte číst. A ti co mají problém s tím, jaké mám nálady, co píšu, na co si stěžuju a tak dále- CO TAKY KSAKRU JEŠTĚ DĚLÁTE?!

Od rána jsem trošku mrzutá, protože se moc nedaří. A tak jsem poručila mamince, aby navařila mé dříve oblíbené jídlo- kuře na paprice. Chtěla udělat těstoviny, ale JÁ SI PORUČILA KNEDLÍK! Fuck yeah!
Ve škole jsem odpovídala na nějaké otázky z ASKu a jedna slečna mi vyčetla, že nepostuju fotky koláčů, rýže, řízků, chleba a tak dále když to přeci všechno jím. A tak jsem se opravdu nasrala a dala na ASK fotku mého rozjezeného obědu. 
Ale to jsem nečekala, co potom příjde. Samé debilní otázky, opravdu jsem si naběhla. Abyste moc nemuseli pátrat, vypíšu vám je sem
  • a preco niekedy nepridas nieco take na blog, ak to naozaj jes? nejaky chlieb natrety maslom alebo rezen, cestoviny biele , ryza hocico, kolac? -tímto to začalo (ještě před fotkou oběda)  
  • kolik si tech knedli mela? :) 
  •  a kdo varil 
  • mas spatnou naladu? :-(   
  • tak proc jsi tak protivna? O.o
  • hahaha tyhle nalady anorekticek hruuuzaaaaaaaaa naco mas potom blog pre ludi, ked potom stouraji a ty si takato? nie vobec nas netrapi ci ta krmili ani co si pojedla resp. nepojedla, anorekticka...
  • ake naklady si měla během a po snědení této kalorické bomby?? 
Takže si asi dovedete představit, co to se mnou udělalo. Fakt nechápu proč jsou lidé tak hnusní a snaží se vám podkopnout nohy v tak těžkém období. Chápu, můžou to být PRO-ANA slečny, slečny kterým se nedaří se vyléčit, slečny co byly v nemocnici a vylívají si svou zlost nebo jsou to potom naprosto obyčejné krávy co nemají mozek.
No a mé odpovědi nebyly zrovna ve většině případů zrovna milé...  

A tak se stalo, že jsem zakázala anonymní dotazy. Tímto se omlouvám všem slušným anonymům, že jsem je připravila o možnost se mě zeptat, ale prostě momentálně nemám na to, abych četla ty hnusy. Promiňte.

Mornng Sunshine Mixit se zmraženým ovocem, přelitý chai latte a arašídové máslo. Opravdu skvělý nápad s tím chai! Určitě to vyzkoušejte.



Nedávné pečení s maminkou. Tvarohové šátečky a Nutelloví šnečci. Další důkaz pro super anonyma!



Oběd po prvním školním dnu. Kuřecí prso, mix zeleninky a brambory. Nomnom.

Ne, nevypadám jako jídlo. To jsem se jen nechala vyfotit a strašně se mi ta fotka líbí. Ostatně jako všechny z toho dne. Pokud byste chtěli, můžu přidat všechny v jednom článku. Už je mi to všechno jedno. Splním tak i přání anonymů a viděli byste celou mou vychrtlou postavu.

Lidičky, tak jsem to nechala pět hodin vyšumět (článek jsem rozepsala asi kolem 14té hodiny). Cítím se po psychické stránce lépe. Takže je možné, že si ASK možná znova zpřístupním.

Teď už vím, že mě jen tak nic nerozhází. Jsem opět o něco chytřejší a silnější. Půjdu do dalšího dne s ještě větším nasazením než doteď. Když jsem zvládla dnešek, zvládnu vše. Všechno je to o domluvě a vím že domluvit se jde! Jen musí být výsledky a ty budou!

Mám Vás ráda a abych nezapomněla, moc děkuju za ty komentáře k minulému článku. Jste úžasní. 

Maggs
 

33 komentářů:

  1. Maggie, myslím, že jsi udělala jen a jen dobře s tím zakázáním anonymních dotazů, já být tebou bych na to neměla trpělivost :) pokud se bude chtít nějaký slušný a normální anonym zeptat na normální otázku, může přece vždy v komentářích :) pokud začnou na ask chodit podobné blbosti i mně, určitě to taky zruším.. může to být sice dobré na zahnání nudy v nejkrajnějším případě, ale zabavit se dá i jinak :D :)
    ta tvá fotka je krásná, hrozně ti to tam sluší :) takže úsměv kočko a bojuj dál! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju Berry. Ono je to někdy dobré na vybití zlosti, kdy ty dementy můžeš jen tak seřvat :D
      A pokud ti slušní chtějí, tak si přece také můžou ask založit a zeptat se.
      Tvá pochvala mě potěšila a vykouzlila úsměv :) Bude líp ;)

      Delete
  2. Úplně Tě chápu, že jsi zakázala anonymy, kdyby mně tohle psali, tak bych udělala to samé. Vůbec nechápu, proč jsou lidi takoví a snaží se takhle podržet nohy, když člověk spíš potřebuje opak... Nic si z nich nedělej, kašli na ně, nemají nic lepšího na práci, než do někoho rýpat a Ty jsi zrovna měla tu smůlu, že si vybrali Tebe... Nech je být, jsou to zakomplexovaní blbečkové, co jen rádi prudí. :)
    Drž se, jsi krásná holka, bojuj! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Janinko, asi si léčí své komplexy, nebo fakt nevím. Ale já si jimi kazit den nehodlám, od toho je škola :D

      Delete
  3. Být tebou, tak už ty anonymy prostě nepovolím, je to zbytečně hra na tvoje nervy.
    Lidi jsou a budou hnusní, takže s tím se budeme holt muset smířit.
    Ten oběd vypadá skvěle! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já vím. Kopou kolem sebe aby se oni měli líp...
      Děkuju :)

      Delete
  4. Ahoj, teď to bude trošku zcestné. Víš co mi hodně pomohlo? Domluvila jsem se s mamkou, že si budu vařit obědy sama. Jo, nejprve byla toho názoru, že je to dietní a tak, a tak jsme se domluvily, že k tomu vždycky budu mít nějaký "bonus" od ní- třeba nějakou bábovku, pudink, koláč a tak. :) Byl i problém, že je nás v rodině pět a přišlo jí blbé že bych si měla vařit jen pro sebe, ale když mi nechala vytáhlé maso a já si ho jen potom zpracovala s nějakou přílohou, bylo to v klidu :) Tak se drž kočko, máš na to :) Chce to víru a důvěru z obou stran a hned to půjde líp ;)

    ReplyDelete
  5. Seš moc hezká :) a na ně se vyprdni, to nemá cenu!! Uzdravuješ se, pokroky vidím ;)

    ReplyDelete
  6. Holka ty jsi kus ;D a na lidi prď, vždycky budou takoví, kteří nemají co lepšího na práci než se šťourat ve druhých ;) nikdo tě pořádně neznáme (bohužel ...), tak tě nemůžeme soudit .. můžeme tě aorát podpořit, což tímto oficiálně dělám - jsi skvělá !!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ale jdi ty :D No jo, jsou znudění vlastním životem a tak hledají nějakou zábavu. Jo, škoda že se neznáme, chtělo by to sraz :)
      Děkuji za podporu, to je to nejlepší co mi teď dáváte :*

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Vůbec si z nich nic nedělej a vyser se na ně :D !!! Co to je za lidi když ti tohle píšou...Jenom si tím zkazíš náladu a celý den. Stojím při tobě. Jsi úžasná !! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tak. Dokonce bych to i viděla na jednoho člověka, co si krátí dlouhou chvilku...
      Děkuju moc ;)

      Delete
  9. Musela jsem si ty otázky přečíst pětkrát, abych uvěřila, že je někdo někdo schopný toto vyplodit, a nevěděla jsem, jestli se smát, nebo brečet nad jejich debilitou (takže jsem nakonec jen práskla do stolu a ulevilo se mi :) ). Já prostě miluju tyhle chytráky, co nadávají do "zasraných anorektiček", a coi si vůbec neuvědomují, že je to nemoc a hlavně to, že je to boj, a sakra těžkej boj. No, ale ty se na ně můžeš zvysoka vysprdnout, protože ty bojuješ jako Herkules (pardon, moje blbá asociace ke slovu "silák":D ) a tihle anonymové tě můžou udělat maximálně silnější! :)
    Jinak na té poslední fotce ti to moc sluší, určitě jich přidej víc :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naše reakce byly téměř úplně stejné. Nejdřív jsem nevěřícně hleděla, pak jsem nasraně odpověděla, pak se začala hysteriky smát nad jejich blbostí a nakonec nad tím mávla rukou že mě nějaký neznámý dement přece nemůže takto soudit a urážet.
      Jó, to přirovnání se mi líbí :D Nebo ještě Pepek Námořník a kdyby to měla být ženská, tak Xena :D
      Děkuji, tak asi nějaký ten článek těm fotkám obětuju když to přetrpíte :)

      Delete
    2. Jojo, ještě jednou budou litovat, až se na obrazovce bude každý den v hlavním vysílacím čase objevovat tvoje tvář za zvuku epické hudby a slov "Kdysi v dávných a temných dobách, kdy nikdo neměl s nikým slitování, žila bojovnice Maggie..." ;)))

      Delete
  10. Fotek klidně přidej víc. Moc ti to sluší. :)

    Mohla bych toho napsat hodně, ale jsem unavená :D. Takže jednoduše... tyhle řeči tě akorát nakonec stejně udělají silnější.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rozkaz pane :D
      Jo, to si říkám taky. Ale pak příjde nějaký další "podraz" a je to v řiti. Obzvlášť když to je od někoho blízkého od koho čekáš podporu :/

      Delete
    2. http://www.youtube.com/watch?v=wTe2Q0RH_xI&nomobile=1 pusť si radši tenhle song :D

      Delete
    3. Tak teď jsi mě dokonale rozveselila :D

      Delete
  11. Zlato, lidé jsou hnusí! Bohužel, ale je to tak. Vždycky se najde někdo, kdo tě bude komandovat, urážet, říkat ti jak jsi na nic, že to tvé snažeí nestojí ani za povšimnutí a jak děláš všechno špatně. Ignoruj to. I kdyby ti to říkal někdo z tvé rodiny, ty peci víš nejlíp, jestli se opravdu snažíš nebo ne. A také víš nejlépe. co je pro tebe dobré. Uvařila mamka něco co opravdu nejíš/ je ti proti srsti? Tak jí to řekni. I ona musí pochopit, že opravdu chceš přibrat, myslíš to vážně a že jsi zodpovědná :)
    Přeju hodně sil :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pane bože, úplně mi mluvíš z duše! Je hrozné poslouchat, jak se vůbec nesnažím, nejím a tak dále! Ještě víc mě to deptá a kazí mi to chuť do toho bojovat. Nejradši bych se někdy odstěhovala a vrátila se až to bude dobré, aby všichni viděli, že jediné co potřebuju, je klid.
      Děkuju, je hezké číst nějaký milý komentář od anonyma :)

      Delete
  12. Maggie :)
    Nemáš vůbec za potřebí si takových lidí všímat... Koukej, vsadím se, že buď jsou to malé chudinky, co nikdo nechce a tak přestanou jíst a terorizují ty chytré a hezké, aby si nakrmily svoje ega a cítily se pak líp nebo jsou to (s prominutím) nemístně tlusté holky, co srážejí sebevědomí ostatním a baví se na jejich reakcích.
    Nenech se vyprovokovat. Všichni, co to mají v hlavě v pořádku, tě podporují a drží palce :) A nad těmi, co za to nestojí, se nemusíš ani pozastavovat :)
    Fotky jídla vypadají jako vždycky nádherně :)
    A na té poslední ti to strašně moc sluší :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. No jo, ale prostě mě to zasáhlo. Bavila jsem se o tom i s mamkou a ta si dokonce myslí, že by to mohl být někdo ze známých co mě "vyčmuchal".
      Jo, ti co to mají v hlavě v pořádku :D Jenže když posloucháš jak se nesnažíš i doma, je to na nic :/
      Děkuju za pochvaly, potěší to :)

      Delete
    2. Protože lidi nic neví, myslí si, že to půjde lehce a tak je prostě snadné říct: "Nesnažíš se." a přitom je opak pravdou... Vím, jak je to těžké, ale nepodléhej jim...
      A vůbec neděkuj :) Tvůj blog čtu hrozně moc ráda :)

      Delete
    3. Stejně tě neposlechnu a znovu ti poděkuju :)
      Je to těžké poslouchat to od mamky, která neví jak jsem se doteď týrala a že jsem konečně na lepší cestě :/
      Ale děkuji, jsi zlatá :)

      Delete
  13. z anonymov si nerob tazku hlavu, vzdyy tu bude niekto kto napriek vsetkemu sa bude snazit ti slovne ublizit.bohuzial :(
    a na tej fotke si uplne krasna, urcite pridaj dalsie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano, vždy tu bude někdo komu se nebude něco líbit a bude mít jen připomínky. :/
      Děkuju :)

      Delete
  14. Jsi tak moc krásná :) doufám, že to taky vidíš :)**
    nemá cenu trápit se kvůli zlým lidem co chtějí škodit...raduj se z těch hodných a z toho, co všechno už jsi dokázala :)**

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju Peťulko :* Ano, na těch fotkách to opravdu vidím. A teď i občas v zrcadle :D
      Máš pravdu, nemá se cenu trápit kvůli nějakým neznámým lidem, kteří tímto kompenzují své problémy. Chce to hledat pozitiva i na těch nejmenších věcech :)

      Delete
  15. Sluší ti to :)
    a na rýpání nějakých anonymů se vykašli, jsou to jen unudění rýpalové co jsou nejspíš se svým životem tak nespokojení, že se snaží kazit náladu i ostatním :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky Marky :)
      Asi tak. Ale už se nedám. Vím že mi za to nestojí :)

      Delete

Jsem ráda za každý komentář, ale vážení anonymové- zamyslete se a pak teprve pište. Nebo buďte alespoň odvážní a podepište se.