02 September 2013

Fashion haul

Čaute děcka a případní dospěláci!

Jak jste si "užili" první školní den? U mě dobrý. Přibyl mi nový fešný spolužák, rozvrh není tak děsný, učitelé skoro všichni stejní a třída plná bláznů je samozřejmostí.

Navařila jsem si ranní kaši podle Bloss do zásoby, abych ráno měla víc času na zkultivování se (i ty fintilko jedna!), musím si nachystat můj první krabičkový oběd (juch!) a všecko si naplánovat (no jo, perfekcionalistka se ze mě stala).
Můj útok se zaměřil na obchod Tally Weijl. K šatům se váže úžasný příběh. Objevila jsem je na náměstí kde byly ve slevě. Černé byly velikost 42 a bílé 38. A já potřebovala 40. Další problém byl, že u bílých byl pokažený zips. Tak jsem si řekla, že počkám do Olympie a tam je třeba budou mít také. Ale neodešla jsem s prázdnou a koupila si alespoň sáčko, co se tváří jako jeanové a přitom je tak strašně pohodlné. V Olympii jsem přišla do Tally Weijl a začala šmejdit. Nikde nic! Sakra. Tak jsem nakvašeně vykrášela z obchodu a svůj smutek jsem utopila v F&F bílým světříkem co vidíte vlevo. Strašně se mi na něm líbí ty cvočky!

No a mamince ani mě to nedalo a tak jsme se vrátily na náměstí! Nejprve jsme šaty nemohly najít, ale naštěstí tam byly. Jenže jen ty černé! Tak jsem je znova vyzkoušela, odsouhlasila a metla si to s nimi k pokladně. Ale co tam nevidím. Ty bílé šatky tam visí na věšáku vedle pokladen s ostatními věcmi, které mají vadu. A tak jsem neváhala a drapla je taky. Asi si říkáte že jsem praštěná, vzít si šaty s vadou, ale nechejte je tam když stály jen 150,- a zips jde přeci vyměnit snadno. A tak mám tyto dvoje krásné šaty. To víte, kdyby mi náááhodou v budoucnu byly ty bílé malé, utěším svůj smutek v těch černých. Vychytralá Maggie!

 A tady vidíte další další úlovek z Tally Weijl. Tato krásná suknička mě očarovala svým vzorem. Mám ráda vintage styl a je mi vcelku jedno že už se blíží zima. Nasadím punčochy a jedem.  
No a kartičky jste už viděli :)

Před chvílí přijel tatínek z nákupu. A dovezl mi tu nejúžasněší věc- korkovou tabuli s připínáčkama! Juchů. Doufám že nezůstane prázdná :D

A abych nezapomněla- TADY je odkaz na můj Votoč Vohoz

Maggie :)

11 komentářů:

  1. Ta sukne je bozska !!! A ten svetrik bych ti taky ukradla x) sakra ty mas fakt vkus, to se ti musi nechat, jak na obleceni, tak na doplnky :))

    ReplyDelete
  2. Nejvíc se mi líbí ty černé a bílé šaty, jsou takové něžné, romantické, rozhodně bych je brala! :) A sukně je taky super, úplně přesně podle mého vkusu, jen bohužel já nemám takové štěstí a v obchodech moc hezkých věcí neseženu. :/

    ReplyDelete
  3. Wow! Já jsem poměrně náročný člověk (co se oblečení a vlastně všecho týče :D) Ale za každý kousek dávám palec hore. Krása. Určitě ti to musí moc slušet. :)

    ReplyDelete
  4. Líbí všechno,moc pěkné kousky:)

    ReplyDelete
  5. Ty nosíš 40? Já tě tipovala tak na 36....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nemám ráda uplé věci. A Tally Weijl patří dle mého názoru mezi obchody, co mají titěrné číslování. Každý obchod to má jinak. Někde má velikost XS, jinde klidně i L.
      A jak můžeš takto soudit když jsi mě neviděla?

      Delete
    2. Viděla jsem ty ručičky na instagramu ;)

      Delete
  6. Moc hezkým oblečením ses vybavila. :))

    ReplyDelete
  7. Všechno to je nádherný :))) Závidím ti to, takovou sukni jsem scháněla celé léto :D Vždycky, když jsem měla peníze, tak jsem nikde podobnou nemohla najít (a vždycky přišlo do cesty něco minimálně stejně úžasného, co jsem musela mít) a když jsem je neměla, vždycky jsem jich na věšácích snad ve všech obchodech našla stovky :D
    Korkovou nástěnku jsem strašně dlouho chtěla, ale naši mi ji nechtěli dovolit ("Je to blbost, co na ní budeš dávat? Informace o sjezdu KSČ a Májovým pochodu?" -> táta se ještě na základce staral o nástěnky :D), ale nakonec jsem si ji koupila a visí mi nad stolem už asi dva roky :D :)

    ReplyDelete
  8. TY šaty chci!!!!!!!!!!!!!!!! :D Prosím!!!!!!! :D Boží :P

    ReplyDelete

Jsem ráda za každý komentář, ale vážení anonymové- zamyslete se a pak teprve pište. Nebo buďte alespoň odvážní a podepište se.