22 March 2013

Spring wishlist

I když to tak možná nevypadá, jaro už je za dveřmi. Proto jsem udělala očistu nejen v šatníku, ale i počítači a objevila jsem spoustu fotek věcí, které bych si někdy chtěla pořídit. A ty jsem taky trošku zredukovala a tak vznikl tento wishlist. Připraveny nakouknout, po čem mé srdce touží toto jaro?


Pokud si pamatujete na článek s plány pro rok 2013 (pokud ne tak koukněte sem), tak si můžete všimnout, že jsem do tohoto wishlistu zařadila jednu věc právě z onoho článku. Řeč je tady o foťáčku- přesněji Nikonu D3200. Našel si zde své místo hned ze dvou důvodů- příští týden mám narozeniny (ha ha, musela jsem to prostě zmínit,že) a byl by to perfektní dárek. Využila bych ho nejen k fotodokumentacím pro tento blog, ale i při výletě do Švédska, kam pojedu v červnu se školou.
Když už jsem tedy zmínila mé narozeniny, doufám, že by naši dostali ten skvělý nápad jet do Brna (pokud ne, tak jim to snad sama navrhnu :D ) a tam trošku pochodit a vybrat si případně nějaký ten dárek. Už jsem zmínila jak moc miluju Ikeu? Že ne? Divné když ji pravidelně vykupujeme. Tentokrát jsem si udělala zálusk na nové povlečení s růžemi, perfektní porcelánovou mističku a taky už dlouho okukovanou knihovničku, protože knížky už se mi tu hromadí na stole. Chudinky.
V zimě jsem byla se sestrou právě v Brně a tam jsem v jedné kavárničce viděla úžasnou flaštičku, která mě naprosto okouzlila. Až po příjezdu domů jsem objevila na jednom blogu, že se jednalo o čaj Arizona. Teď jen nevím, jestli bude tak dobrý, jako jeho obal.
V tyto dny ještě není takové teplo, abych mohla vytáhnout milované šaty a tak nosím legíny. A jelikož miluju galaxy styl, tyto by byly rozhodně spestřením mého šatníku. Už se vidím v těchto legínách zkombinovaných s DIY moustache tričkem, DIY teniskama a denimové košily. Ale to možná už trošku předbíhám. Jestli bude takto pršet, tak leda tak znovu vytáhnu zimní věci a své děravé tenisky. Jó, chtělo by to nové.
Už Vás nebudu dále trápit a tak jen řeknu, že jsem naprostý úchyl do veškerých mističek a hrníčků a mou sbírku bych chtěla rozšířit právě o hrníček Starbucks.

7 komentářů:

  1. Ten hrnček, zrkadlovku a čaj Arizona by som aj ja chcela :) Pekný wishlist.

    ReplyDelete
  2. To povlečení je krásné! :)

    www.candy-in-my-pocket.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. uh i could need some white chucks too ♥ love your wishes!

    ReplyDelete
  4. přejeme si hodně podobné věci vidím :))
    čaj arizona už jsem měla a je skvělý...a skvěle vypadá, co si budeme povídat :D

    ReplyDelete
  5. Ahoj :) Bohužiaľ s blogspotom nemám absolútne žiadne skúsenosti :(

    ReplyDelete
  6. Máš krásné sny ;-) a jak vidím, tak i stejnou vášeň pro hrnky, hrníčky, misky a mističky. Tak ať se ti sbírka úspěšně rozrůstá ;-).
    Vivi

    ReplyDelete
  7. skvělý wishlist!!! ty legíny jsou super!

    ReplyDelete

Jsem ráda za každý komentář, ale vážení anonymové- zamyslete se a pak teprve pište. Nebo buďte alespoň odvážní a podepište se.