03 January 2013

Back to school

Oh bože. Když mi ráno zazvonil budík, myslela jsem že nevstanu. Tak strašně moc jsem si navykla, že jsou prázdniny a nechtělo se mi vůbec z vyhřáté postýlky. Řekněme si to upřímně- komu by se chtělo vstávat v šest? Mě teda rozhodně ne, ale bohužel s tím nic nenadělám.

Jediná pozitivní věc je, že čtvrtky ve škole jsou vždy takový oddechový den. Začínám španělštinou, poté dvě hodiny nic nedělání ve výtvarce, liný tělocvik s třídní, dokumentární zeměpis a nakonec trochu ekonomických žvástů v matice.

Ale to jsem trochu odbočila. Ráno mě čekala za okny pěkná nadílka- všude bílo a sníh se dál a dál sypal ve velkém, což znamenalo jediné- vytáhnout dárky z Vánoc, které jsou na tyto mrazy jako dělané. Tak jsem tedy vytáhla korálový svetřík z H&M- přímo jsem se do té barvy zamilovala a ladí mi k papučím (to jsem zjistila až ve škole). Skinny jeans Levis,  na které nás do obchodu poslala třídní (už jsem vám říkala že u nás v obchodě na všechny tyto jeany měly 70% slevu? Ne? Tak teď to víte :D). Kabelku Dakine jsem zabavila sestře, jelikož ji nepoužívá a bez hodinek a náramků už snad ani nevycházím.

(omlouvám se za kvalitu fotky- mobil dnes stávkuje, zrcadlovku zatím nevlastním a foťák prostě líp nezvládá)


Jak jste si "užily" první den ve škole po prodlouženém volnu? Já momentálně doháním to, co jsem mohla udělat a neuděla. Jako například čtenářský deník. Nesnáším povinnou četbu. Tiše závidím těm, kteří mají ještě volno. :)

15 komentářů:

  1. Jej, tak hlavně, že jsi to v tý mučírně zvládla! Jinak u vás fakt sněžilo jo? Tady je celkem i teplo :D Jinak ten svetr je fakt pěknej, taková netypická barva, supr :)

    ReplyDelete
  2. sluší ;-) líbí se mi ta kombinace ;-) já bych dala přednost škole, už druhý týden ležím a léčím se (taky mi už to leze pěkně na mozek :-/) jinak já bych vstávala už o 5 :-/ proto jsem zvědavá jak to zvládnu já :-D

    ReplyDelete
  3. mě se chce vstávat v šest pravidelně, ani o víkendu, ani o prázdniny nespím déle :D ale do školy se mi dneska taky nechtělo... dneska to byla fuška!
    korálovou barvu taky miluju :) fotka je super! a boží hodinky :)

    ReplyDelete
  4. Škoda, že není více fotek outfitů:/ U nás nesněžilo :ú Ale chčilo :DD Zítra jenom škola do 11:40, juchů :D

    ReplyDelete
  5. Moc hezky jsi zkombinovala hodinky a náramky! :)

    ReplyDelete
  6. Taky se mi moc líbí hodinky i náramky a celkový outfit :)
    Chtěla bych vás pozvat na mou první giveaway zde :)

    ReplyDelete
  7. hrozně krásný svetr máš! :)

    ReplyDelete
  8. ty jsi takové párátko.:) svetřík je krásný! :)

    ReplyDelete
  9. Máš úplně úžasné hodinky:)

    ReplyDelete
  10. Ahojda. Moc se mi líbí tvůj blog! Ráda bych Tě pozvala na můj web, který je zaměřen především na poruchy příjmu potravy, ale pozor- ne thinspo, ba právě naopak.Najde tam recepty, které nikde jinde nenajdeš..převážně clean eating, tipy, články postřehy...a v brzké době se rozjede projekt na pomoc lidem s PPP, jen čekáme s kamarádkou, kdy ho schválí krasna.cz. Na blog určitě mrkni, každopádně si tam najdeš to "svoje". A pokud by se ti u mě opravdu moc líbilo, můžeš se přidat mezi mé Followers aneb pravidelné čtenáře (v levém sloupci mého blogu). Přeju krásný zbytek dne. Andie xoxoxox

    ReplyDelete
  11. Skvělé fotky! :)
    Svetr je nádherný! :)

    ReplyDelete
  12. Ten svetřík má vážně krásnou barvu :)

    ReplyDelete
  13. Škola je pěkně na nic, naštěstí budou za chvíli prázdniny :) A zima je taky strašná, člověk na sebe musí naházet tisíc vrstev -_- Máš super lak na nehty :)

    ReplyDelete
  14. Přimlouvám se za víc fotek (a klidně můžeš vyfotit i tvůj pokoj...ten kousek, co z něj vidím, se mi moc zamlouvá) ;-).
    Vivi

    ReplyDelete
  15. Svetrík vyzerá úžasne, chcem viacej fotiek :-)) !!

    hhtp://liveinfoxworld.blogspot.com/

    ReplyDelete

Jsem ráda za každý komentář, ale vážení anonymové- zamyslete se a pak teprve pište. Nebo buďte alespoň odvážní a podepište se.