Jsem tu zas. Zmaturováno, přijatá na vysokou, takže dlouhý dým jak by řekla má ex-třídní.
Jelikož mám tedy leháro, peču a peču a peču. Ovesnou jsem neviděla minimálně týden a tady vám přináším recept na jednu mňamku, za kterou jsem svou stálici vyměnila.
Budete potřebovat
- plechovku bílých fazolí (mám odzkoušeny TYTO a poté máslové značky Gabriella)
- 2 vejce
- odměrka proteinu (použila jsem Pecan Pie, ale sem by se určitě hodila i vanilka)
- lžíce mandlového másla
- půlka banánu
- trocha vody/mléka na zředění
- prášek do pečiva
- na "umocnění" chuti jsem ještě použila Flavdrops kapky s příchutí Maple
Postup snad netřeba. Všechno hodit do nádobky, rozmixovat a péct na 200 stupňů cca 20 minut.
S jogurtem, butterscotch sirupem, šmakouním krémem ideálka |
Jsou tam prosím nějak cítit ty fazole? :O :)
ReplyDeleteNe, protein a banán je naprosto přebije :)
DeleteThis comment has been removed by the author.
ReplyDeleteUž jsem ho obdivovala ráno na insta a musím i teď tady! Určitě si ho někdy upeču, vypadá úžasně!
ReplyDeletehttp://the-biggestfear.blogspot.cz/
Tak to vypadá úplně luxusně :) Protein mám ale jen čokoládový, myslíš, že by tam i ten seděl?
ReplyDeleteworldaroundmissnothing.blogspot.cz
Určitě, pak to ale nebudou blondies, ale brownies protože je ten protein nejspíš zabarví dohněda :)
DeleteSuper! Díky Tobě jsem si ten Pecan Pie objednala, takže to bude echt! :D
ReplyDeleteSupr! :) Tak pak dej vědět jak chutná :)
DeleteMusí to bejt lahoda. :)
ReplyDeleteTo vypadá skvěle, asi se do nich pustím o víkendu, už jsem dlouho nic nepekla :) Jinak moc gratuluji ke zvládnuté maturitě a přijetí na VŠ!:)
ReplyDelete